SAMSUN

Vali Şahin: "Eşim Sadece Yaş İtibariyle Abladır"

 
 408
Vali Şahin: "Eşim Sadece Yaş İtibariyle Abladır" - Samsun Valisi İbrahim Şahin, eşinin cemaatle bağlantılı ablalardan olmadığını belirterek, eşinin sadece yaş itibariyle abla olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi İbrahim Şahin, eşinin cemaatle bağlantılı ablalardan olmadığını belirterek, eşinin sadece yaş itibariyle abla olduğunu söyledi

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali İbrahim Şahin, "Samsun'da kaldığımız süre içerisinde bu şehrin insanına, bu ülke insanına en güzel hizmeti şiar edindim. İnşallah burada kaldığım süre içerisinde 24 saatimi bu şehir halkına, imarına, kalkınmasına, eğitimine ve güvenliğine vereceğim. El birliği bu şehri daha yukarılara, 2023 vizyonuna birlikte taşıyacağız" dedi.

"EŞİM YAŞ İTİBARİYLE ABLADIR"

Basın mensuplarının sosyal medyada Vali Şahin'in eşinin cemaate yakınlığı ve ablalardan olduğu haberin doğruluğunu sorması üzerine Vali Şahin, "Biz yıllarca kaymakamlık yaptık. Güneydoğu kökenli üniversite öğrencilerini okutmak için özel bir çaba sarf ettik. Öğrencileri okuturken de bir takım cemaatler, cemiyetler gündeme geldi. Eşimin 'abla' olmasıyla ilgili bir takım eleştiriler oldu. Bana yüklenmeye çalıştılar, baktılar ki bir şey yok. Bu defa eşim üzerinden çalışmaya başladılar. Eşime söyledim, 'bu konularla ilgili ben asla çalışmak istemiyorum' dedim, o da 'o zaman bana iş bul' dedi. Ben de eşime iş arıyorum. Bu anlamda bugünkü tabiriyle paralel yapıyla eşimin ne ilgisi olabilir ne alakası olabilir ne de böyle bir yapının içerisindedir. Nihayetinde biz göz önünde olan insanız. Eşim sadece yaş itibariyle abladır" diye konuştu.

"BAŞBAKANLIĞA GİRİŞ KARTIMIN İPTAL EDİLMESİ DE KÜLLİYET YALAN"

Gereksiz yere yıpratıldıklarını ifade eden Vali Şahin, "Bu tür olumsuzluklar söyleniyor. Biz sadece burada sessiz kalmayı yeğledik. Doğru olanın bu olacağını düşündük. İlahi adalet tecelli edecek. Özellikle gereksiz yere yıpratanlar, anlamsız bir şekilde bize bu anlamda çamur atmaya kalkanlar, ilahi adaletin tecelli ettiği dönemde karşılığını bulacaklar. Buna çok inandığım için söylüyorum. Biz AK Parti iktidarında 12 yıl üst düzey görevde bulundum. Bakan danışmanlığı yaptım, PTT Genel Müdürlüğü yaptım, müsteşarlık yaptım, 7 yıl gibi bir süre de TRT Genel Müdürlüğü gibi çok önemli bir kurumda görev aldım ve şu anda beni vali olarak bu iktidar buraya atadı. Onun için görevden alabilirlerdi, görevden ayrılmamı isteyebilirlerdi, görevden ayrılabilirdim. O nedenle zerre kadar gönül koymam, koymadım, koymayacağım. Tek amacım bu ülke insanına hizmet etmeyi çok önemsiyorum. Ayrıca benim Başbakanlığa giriş kartımın iptal edilmesi de külliyet yalandır. O tür kartlar süreli çıkar. Başbakanlık binası yeni yerine taşınacağı için süresi dolan kartları yenileme gereği duymadılar. Çünkü orada yeni bir sistem getireceklerdi. Ben her gün Başbakanlık'taydım, o zamanda içeri girmemem gerekiyordu. Bunları duyduğumda gülüyorum ve geçiyorum. Biz sadece düzgün, doğru işimizi yapacağız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Şahin: "Eşim Sadece Yaş İtibariyle Abladır" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0