SAMSUN

Vali Aksoy'un Kaymakamlara Veda Yemeği Vedalaşma Oldu

 
 910
Vali Aksoy'un KaymakamlaraVeda Yemeği Vedalaşma Oldu - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlar  ve Eşleri onuruna veda yemeği verdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlar ve Eşleri onuruna veda yemeği verdi.

Vali Aksoy`un kaymakamlara yemek verdiği akşam kendi tayini çıktı. Vali Aksoy veda yemeği düzenlerken vedalaşmış oldu.

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy,  Havza Kaymakamı iken Karabük Vali Yardımcılığına atanan Yunus KalaycI, Bafra Kaymakamı iken Mersin Vali Yardımcılığına atanan Ali Katırcı,  İlkadım Kaymakamı iken Karamürsel Kaymakamlığına atanan Ahmet Narinoğlu, 19 Mayıs Kaymakamı iken Gazipaşa Kaymakamlığına atanan Kadir Ekinci, Asarcık Kaymakamı iken Derinkuyu Kaymakamlığına atanan Selman Kibaroğlu, Terme Kaymakamı iken Strateji Geliştirme Bşk. Dai. Bşk`lığı  görevine atanan Fahri Meral ve eşleri onuruna veda yemeği verdi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, " Bugün, Samsun İlinde görev yapan Mülki İdare Amiri arkadaşlarımızın İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile başka illere tayini çıkması nedeniyle  organize ettiğimiz yemekte hep birlikteyiz. Mülki idare mesleğinin güzel taraflarından birisi de Türkiye`nin çeşitli bölgelerinde görev yapma mecburiyetinin olmasıdır. Aslında ülkemizin insanlarını daha yakından tanımak, farklı bölgelerde ve farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olma ve ülkemizi daha iyi  tanıma adına önemli bir mesleğin mensuplarıyız. Hepimiz bu meslekte olmanın gururunu ve onurunu yaşadık ve yaşıyoruz."  dedi.

"Sizleri daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Eşim ve ben hepinize çok  teşekkür ediyor, yeni görev  yerlerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz."  diyen Vali Aksoy son olarak "Her şey gönlünüzce olsun." dedi

Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY ve eşi Sayın Hülya AKSOY İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlara çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe ayrıca Vali Yardımcıları Osman Nuri Cobanoğlu, Mehmet Ali Karatekeli, Haluk Şimşek, Dr. Hakan Kubalı, Kaymakamlar ve Eşleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Aksoy'un Kaymakamlara Veda Yemeği Vedalaşma Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0