SAMSUN

Vali Aksoy`dan Türkoğlu`na Ziyaret

 
 541
Vali Aksoy`dan Türkoğlu`na Ziyaret - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu`nu ziyaret ederek, "İlimizde gerçekleştirmiş olduğumuz tüm projelere büyük oranda katkı sağlayan YEDAŞ ailesine teşekkür ediyorum."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu`nu ziyaret ederek, "İlimizde gerçekleştirmiş olduğumuz tüm projelere büyük oranda katkı sağlayan YEDAŞ ailesine teşekkür ediyorum."  dedi.

Yeni Valiler ve Müsteşarlar Kararnamesi kapsamında Diyarbakır Valisi olarak atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, veda ziyaretleri kapsamında YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu`nu ziyaretetti.  Yaklaşık 4,5 yıldır Samsun Valisi olarak görev yapan Vali Aksoy, "Samsun`daki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduk. YEDAŞ, Samsun`un önemli şirketlerinden ve ilimizde gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalara büyük oranda katkı sağlamıştır. Bu anlamda YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu`na teşekkür ediyorum"  dedi.

Diyarbakır Valisi olarak atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy`a yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise, "Samsun`un gerek ekonomik gerekse de kurumsal kimliğine katkı sağlayacak birçok projede Valimiz ile birlikte yer aldık. Sayın Valimiz Aksoy`a Samsun`a katmış olduğu değerlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde de başarılar diliyorum"  temennisinde bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Aksoy`dan Türkoğlu`na Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0