SAMSUN

Vali Aksoy'dan Başkan Yılmaz'a Veda Ziyareti

 
 126
Vali Aksoy'dan Başkan Yılmaz'a Veda Ziyareti - Son çıkan valiler kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği görevine atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, veda ziyaretleri çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Yılmaz'la bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Son çıkan valiler kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği görevine atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, veda ziyaretleri çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Yılmaz'la bir araya geldi

Belediye binasına gelişinde Başkan Yılmaz tarafından kapıda karşılanan Vali Aksoy ve beraberindekiler ardından Başkanlık makamına geçtiler. Ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Vekili ve SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, daire başkanları ve şube müdürleri de hazır bulundular.

Samimi ve duygusal bir havada gerçekleşen ziyarette söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır Valiliği'nin hassasiyeti ve öneminin Vali Aksoy'u oraya gönderdiğini dile getirerek, "Devletimizi yönetenler çözüm sürecinde ağırlığı daha da artan böyle bir görevin altından Sayın Valimizin kalkabileceğini düşündükleri için o makamı layık gördüler. Allah'ım size orada yaptığınız görev sırasında da güç versin. Burada öncülük ettiğiniz ve adımını attığınız her işin ve projenin takipçisi olacağız. Gözünüz arkanızda kalmasın. Görev yaptığınız süre içerisinde her zaman yanımızda ve arkamızda oldunuz. Sizi her zaman en güzel şekilde anacağız" diye konuştu.

Vali Hüseyin Aksoy da, Samsun'da görev yaptığı 4 yıllık sürede güzel diyaloglarının olduğunu ifade ederek, "Buradaki hizmet yarışında hep uyum içerisinde olduk ve bu da hizmetlerin önünü açtı. Güzel bir işbirliği ile Samsun'u bir yerlere taşımaya gayret ettik. Sıkıntılı günlerimizde oldu ama bunları da el birliği ile aşabildik. Ben Sayın Belediye Başkanımızın aynı başarı ve istikrar ile bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdüreceğini ve birlikte başlattığımız projelerin takipçisi olacağını çok iyi biliyorum. Güzel dostluklarla Samsun'dan ayrılıyorum. Nerede olursa olsun Samsunlulara kapımız her zaman sonuna kadar açık olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy, Başkan Yılmaz ve belediye çalışanları tarafından kapıda uğurlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Aksoy'dan Başkan Yılmaz'a Veda Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0