GÜNDEM

Vali Aksoy Bafra`da Yatırımları İnceledi

 
 52
Vali Aksoy Bafra`da Yatırımları İnceledi - Bafra Haber- Yalçın Köse / AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu`nun vefat eden dayısı Ömer Reis`in cenazesine katılmak için Bafra`ya gelen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy cenaze sonrası Bafra`da yapımı devam eden yatırımları inceledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu`nun vefat eden dayısı Ömer Reis`in cenazesine katılmak için Bafra`ya gelen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy cenaze sonrası Bafra`da yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Galip Öztürk Anadolu Lisesi bahçesine yapılan binalarda başlayan inceleme ve denetleme gezisi Bafra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Bafra yeni şehir stadyumu inşasının ardından Kızılırmak Sedde yolu üzerinde son buldu.

Cenaze için gittiği Darboğaz Mahallesi dönüşü Bafra Protokolü ile birlikte ilk olarak Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine yapılan binayı gezen Vali Aksoy binayı gezerek yapım aşamasını ve bitiş süresi ile ilgili bilgileri aldı.

Cumhuriyet Ortaokulu ardından Galip Öztürk Anadolu Lisesi Bahçesine yapılan binayı gezen Vali Aksoy ve heyeti Ramazan ayı dolayısıyla duran inşaat sahasında telefon ile bilgi aldı. 

Galip Öztürk Anadolu Lisesi`nin ardından Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ve Yeni Şehir Stadyumu İnşa sahasını gezen Vali ve heyeti inceleme gezisini Kızılırmak Sedde yolunda son buldu.

Gezi sonrası Kaymakam Ali Katırcı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Hüseyin Aksoy değerlendirme toplantısı için Bafra Kaymakamlık Binasına gitti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Aksoy Bafra`da Yatırımları İnceledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0