SAMSUN

Uyuşturucuyla Yakalanan 2 Kişiye 4 Yıl 2'şer Ay Hapis

 
 151
Uyuşturucuyla Yakalanan 2 Kişiye4 Yıl 2'şer Ay Hapis - Samsun'da uyuşturucu maddeyle yakalanan 2 kişi yargılandıkları mahkeme tarafından 'uyuşturucu ticareti' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da uyuşturucu maddeyle yakalanan 2 kişi yargılandıkları mahkeme tarafından 'uyuşturucu ticareti' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı

Olay, Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı NARKOTİM ekipleri, şüphe üzerine 18 yaşındaki K.K.'nin yapılan üst aramasında 7 gram esrar ele geçirdi. K.K.'nin ifadesi doğrultusunda S.A.(22) ve H.K.(28) gözaltına alındı. S.A.'nın üzerinde 10 gram, evinde ise 15 gram esrar ele geçti. H.K.'nin evinde yapılan aramada ise 550 gram esrar elde edildi.

Olayla ilgili S.A., H.K. ve K.K. gözaltına alındı. İfadesi alınan K.K., savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, S.A. ve H.K. ise "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A. ve H.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 2 aydır tutuklu bulunan S.A. ve H.K.'nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaları sona erdi. S.A. ve H.K., çok pişman olduklarını söylediler.

Mahkeme heyeti S.A. ve H.K.'yi "uyuşturucu ticareti" suçundan önce 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ardından da pişmanlıklarını ve itiraflarını göz önünde bulundurarak cezalarını 4 yıl 2'şer aya indirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Uyuşturucuyla Yakalanan 2 Kişiye 4 Yıl 2'şer Ay Hapis içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0