GÜNDEM

Üniversite Öğrencilerinden Medya Derneği

 
 223
Üniversite Öğrencilerinden Medya Derneği - İstanbul Üniversitesi öğrencileri bir araya gelerek Beyefendi Film Medya ve İletişim Derneği kurdu.
Bafra Haber

 |  - İstanbul Üniversitesi öğrencileri bir araya gelerek Beyefendi Film Medya ve İletişim Derneği kurdu.

Medya ve iletişim sektöründe bağlantılı olan üniversite öğrencileri, üniversite öğrencilerine pratik fayda sağlamak,proje ve fikirlerine destek olmak,onları sektöre hazırlamak için Beyefendi Film Medya ve İletişim Derneği`ni Kurdu.

Verdiği destekler arasında, prodüksiyon(ekipman) desteği, sosyal medya desteği ,sponsor desteği ve atölye destekleri gibi geniş bir alanda öğrencilere ve sektöre hizmet eden Beyefendi Film Medya ve İletişim Derneği, projelerine destek arayan öğrencilere tüm bağlantıları açıyor.Günümüzde çok istenilen ama fikir sahibi olunamayan medya bölümlerini öğrencilere tanıtıyor.

 

Gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Türkiye`nin en genç Yönetim Kurulu Başkanlarından Uğur Kayalar(20), "Hedefimiz üniversite öğrencilerini sektöre hazırlayıp onlara destek olmak. Maalesef bazı medya okulları tüm öğrencilerin pratik yapabileceği kadar donanımlı değil.Biz de bu durumu fark ederek öğrencilere yeni bir alternatif sunmayı planlıyoruz. Bu süreçte onlara birden çok imkan sağlamaya çalışıyoruz. Buna bir çeşit medya merkezi de diyebiliriz.Bu yolun daha çok başlarındayız, önümüzdeki dönem yeni iş ortaklıkları imzalayacağız ve öğrencilere daha faydalı olmaya çalışacağız.Bu yüksek bütçeler ve bağlantılar gereken bir iş ve belli bir destek ve süreç gerekiyor.İlerileyen zamanlarda kendi bünyemizde güvendiğimiz öğrencilere iş ortaklarımız sayesinde staj ve iş imkanını sunacağız.Ülkenin her yerinden medya ile uğraşmak isteye n benim geleceğim medya diyen herkes ulaşabilir. Bize bilgi ve birikimi ile yardım etmek isteyen tüm hocalarımıza ve sektörden insanlara kapımız açık.`` dedi.

Sosyal medyada yaptığı işlerle adından söz ettiren Beyefendi Film Medya ve İletişim Derneği`ne [email protected] ve www.beyefendifilm.com adresinden ulaşılabiliyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Üniversite Öğrencilerinden Medya Derneği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0