SAMSUN

Üniversite Öğrencilerinden İlkokulda Bahar Şenliği

 
 106
Üniversite Öğrencilerinden İlkokulda Bahar Şenliği - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersleri kapsamında Samsun'daki ilkokul öğrencileri ile bahar şenliğinde bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersleri kapsamında Samsun'daki ilkokul öğrencileri ile bahar şenliğinde bir araya geldi

OMÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Öğretmenliği öğrencileri topluma hizmet ve gönüllülük dersi nedeniyle Atakum ilçesindeki Sarayköy İlkokulu'nda dün 'Bahar Şenliği' projeleri kapsamında ilkokul öğrencileriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.

Proje kapsamında etkinliklerinde resim yarışması, tiyatro, gitar, bağlama, yanflut, yüzde boyama, çeşitli hediye, ikram ve ödül töreni ile sanatın bir parçasından çocuklarla paylaşmayı hedefleyen OMÜ'lü öğrenciler, tek amaçlarının çocukların güler yüzlerinin olmasını istediler.

Projelerinde kendilerine destek verenlere teşekkür eden OMÜ'lü öğrenci Kübra Baş, "OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitim Anabilim Dalı 4. sınıf topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında C grubu öğrencilerimizin Sarayköy İlkokulunda 'Bahar Şenliği' adı altında etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde çocuklarla çok güzel eğlendi ve onlara kısa da olsa derslerinde yardımcı olmaya çalıştık" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Üniversite Öğrencilerinden İlkokulda Bahar Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0