GÜNDEM

Ülkü Ocaklarından Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a Ziyaret

 
 812
Ülkü Ocaklarından Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a Ziyaret - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre önce profesör unvanına yükselen Cüneyt Çırak`ı Bafra Meslek Yüksekokulu`ndaki çalışma odasında ziyaret eden Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Cüneyt hocamız çok değer verdiğimiz hocalarımızdan birisi. Kendisinin Profesörlük unvanının geldiğini öğrenince ona hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Sağ olsun yoğun mesaisinin arasında bizlere vakit ayırdı. Ona şimdiki görevinde başarılar diliyoruz."

Prof. Dr. Cüneyt Çırak da Bafra Ülkü Ocakları`nın kendisine yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etikten sonra Bafra Ülkü Ocakları`nın Bafra`da ki faaliyetlerini beğenerek takip ettiğini ve bu çalışmalarından dolayı da başta Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve Ocak Yönetimini tebrik ettiğini söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ülkü Ocaklarından Prof. Dr. Cüneyt Çırak`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0