GÜNDEM

Ülkü Ocaklarından Anlamlı Resim Sergisi

 
 775
Ülkü Ocaklarından Anlamlı Resim Sergisi - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı`ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı`nda anlamlı sergi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı`ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı`nda anlamlı sergi.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Cumhuriyet Mahallesi Güven Sokakta "ËœMinik Eller Kocaman Yürekler` adlı resim sergisi açtı.

Açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Eşi Hacer Katırcı, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Hasan Aslan, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hakan Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı.

Açılışta Kaymakam Ali Katırcı konuşma yaptı. Konuşmanın ardından açılış Kurdelesini Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı Kesti.

Açılışın ardından Kaymakam Katırcı ve eşi davetliler ile birlikte sergiyi gezdi. Sergiyi gezen davetliler sergilenen eserleri 7-11 yaş arası çocukların yaptığını duyunca şaşkınlıklarını saklayamadı.

Sergi hakkında açıklama yapan Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, " Bu eserleri 7-11 yaş arası çocuklar 6 ay gibi bir süre çalışarak yaptılar. Kendilerinden beklenenin çok daha fazlasını görüldüğü üzere başaran çocuklarımızı tebrik ediyorum. Sergi açılışının bugün yapılmasının bir nedeni de çocuklarımıza çifte mutluluk yaşatmaktır."  dedi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ülkü Ocaklarından Anlamlı Resim Sergisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0