SAMSUN

Ukraynalı Kadın Samsun'da Şifa Buldu

 
 95
Ukraynalı Kadın Samsun'da Şifa Buldu - Ukraynalı 36 Yaşındaki Oksana Radinska, Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlığına kavuştu
Bafra Haber

 |  - Ukraynalı 36 Yaşındaki Oksana Radinska, Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlığına kavuştu

İki yıl önce trafik kazası geçiren Oksana Radinska kolundan iki operasyon geçirmiş ve eski sağlığına kavuşamamıştı. 3. operasyona ise Ukrayna'daki doktoru riskli olmasından dolayı kabul etmedi. Kolundaki sızı ve ağrılara dayanamayan Oksana, tavsiye üzerine Prof. Dr. Nevzat Dabak'a tedavi olma kararı aldı.

Medical Park Samsun Hastanesi ile iletişime geçen hasta, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nden Prof. Dr. Nevzat Dabak ile görüşerek, tetkikleri gönderi ve burada 3. bir ameliyat ile sağlığına kavuşabileceğini öğrendi. Türkiye'ye davet edilen Oksana Radinska Medical Park Samsun Hastanesi'ne gelerek tedavi altına alındı.

Prof. Dr. Nevzat Dabak "Trafik kazası sonucu sol kolunda parçalı kırık nedeniyle Ukrayna'da ameliyat edilen Oksana kırığın kaynamaması sonucu 1 yıl önce yeniden ameliyat edilmiş. Hasta kliniğimize müracaatı sonucu değerlendirildiğinde kırığının kaynamadığı, kırığı tutturmak amacıyla kullanılan plak ve vidaların kırıldığı kemikten ayrıldığı saptanmıştır. Kırığın yeri el ve parmak hareketlerini kontrol eden sinirin geçiş bölgesinde olması nedeniyle sıkıntılı ve daha önce 2 kez ameliyat edilmesi nedeniyle kemiği de kalitesizdi. Kırık olan ve kemiğin içinde kalan vidalar ve plak çıkartıldıktan sonra kemik uçları temizlenip sinir korunarak kemik içi kitlemeli vida ile tespit edildi ve kemik grefti yerleştirildi. Kısa sürede hastanın sağlına kavuşacağını umut etmekteyiz" dedi.

Oksana Radinska ise şunları söyledi: "Kolumdaki sızı ve ağrılara dayanamaz olmuştum. Ukrayna'daki gittiğim doktorlar 3. ameliyatımın çok riskli olduğunu, sonucun çok değişeceğini düşünmediklerini ve ameliyat edemeyeceklerini söylediler. Ukrayna'dan bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine Medical Park Samsun Hastanesi'nden Prof. Dr. Nevzar Dabak ile irtibata geçtim. Burada tedavi olabileceğimi ve ameliyattan sonra eski sağlığıma kavuşabileceğimi söyledi. Zaman geçirmeden Samsun'a geldim ve ameliyatımı oldum şuan her şey iyi gidiyor. Tekrar sağlığıma kavuşacağım için çok mutluyum. Prof. Dr. Nevzat Dabak başta olmak üzere tüm Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ukraynalı Kadın Samsun'da Şifa Buldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0