EĞİTİM

Türkiye Öğrenci Meclisi Sokak Hayvanlarını Koruyacak

 
 103
Türkiye Öğrenci MeclisiSokak Hayvanlarını Koruyacak - Türkiye Öğrenci Meclisi sokak hayvanlarıyla ilgili bir proje başlattı. 81 ilden katılımı yapılan projeyi Samsun`da Samsun İl Öğrenci Meclis Başkanı Alp Çakır temsil edecek.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Öğrenci Meclisi sokak hayvanlarıyla ilgili bir proje başlattı. 81 ilden katılımı yapılan projeyi Samsun`da Samsun İl Öğrenci Meclis Başkanı Alp Çakır temsil edecek.

Yeni dönem İl Öğrenci Meclisi Başkanları`nı seçerek 13. Dönemine giren Türkiye Öğrenci Meclisi projelerini hız kaybetmeden hayata geçirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizin içinde bulunduğu Sibirya soğuklarının da etkisiyle zorda kalan sokak hayvanlarına adeta umut olan Türkiye Öğrenci Meclisi bu projesiyle büyük takdir  topladı.

Bu konuda yapılan afiş çalışmalarına katılan tüm il başkanları, projenin sosyal medya aracılığı ile hızla yaygınlaşmasını sağladı.

Türkiye Öğrenci Meclisi`nin sadece öğrenci sorunlarının değil, ülkemizi etkileyen her türlü sorunların konuşulduğunu ve çözüm yollarının arandığını bu çalışmalarıyla belirten meclis üyeleri çalışmalarının durmayacağını da belirterek, Öğrenci Meclisinin önemini bir kez daha hatırlattı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Öğrenci Meclisi Sokak Hayvanlarını Koruyacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0