SAMSUN

Türkiye Kamu-sen, Büyük Anadolu Hastanesi İle Kurumsal Sözleşme İmzaladı

 
 317
Türkiye Kamu-sen, Büyük AnadoluHastanesi İle Kurumsal Sözleşme İmzaladı - Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği ve Türk Tarım Orman-Sen Samsun Şube Başkanlığı Büyük Anadolu Hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı
Bafra Haber

 |  - Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği ve Türk Tarım Orman-Sen Samsun Şube Başkanlığı Büyük Anadolu Hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi kamu, kurum ve kuruluşlarla olan kurumsal sağlık anlaşmalarına devam ediyor. Bu anlamda Türk Tarım Orman-Sen Samsun Şube Başkanı Rafet Akbulut, Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilcisi Mustafa Çakır ve Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi.

Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Tarım Orman-Sen Samsun Şube Başkanı Rafet Akbulut ve Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilcisi Mustafa Çakır, "Kurumsal bilgi ve teknik donanım olarak sağlık sektörünün önce kuruluşlarından Büyük Anadolu Hastaneleri ile sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerini indirimli olarak yararlanabilecekler. Türkiye Kamu-sen olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" dediler.

ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI

İnsana ve topluma karşı sorumluluğumuzun farkında olarak çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ise, "Günümüzün ihtiyaç duyduğu sistem ve yönetim anlayışını uygulayan; daha kaliteli hizmet ve daha memnun hasta hedefiyle hareket eden Büyük Anadolu Hastanesi tıpta yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip ederek modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındırmaktadır. İnsan sağlığını her şeyin üstünde gören hastanemiz kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle kurumsal sağlık anlaşması yaparak hastanemizin sunmuş olduğu imkanlardan daha fazla alana yayabilmek adına gerçekleştirmektedir. Bu anlamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, Türk Tarım Orman-Sen Samsun Başkanlığı ile Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği üyelerine de hizmet sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Kamu-sen, Büyük Anadolu Hastanesi İle Kurumsal Sözleşme İmzaladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0