GÜNDEM

Türkiye Emekliler Derneği Projelerini Kaymakam Arslan`a Tanıttı

 
 73
Türkiye Emekliler DerneğiProjelerini Kaymakam Arslan`a Tanıttı - Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Kaymakam Halis Arslan`a projesini aktardı.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Kaymakam Halis Arslan`a projesini aktardı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Türkiye Emekliler Derneği Bafra şubesini ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Ünal Bandır; Yapılan seçimle birlikte göreve getirildik. Emekliler derneği olarak birçok çalışmalarımızda üyelerimizin yanındayız. Bafra`da bulunan alışveriş merkezleri ve firmalar ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda yüzdelik indirimlerden faydalanıyorlar. Kışlık kömürlerde büyük olanaklarımız oluyor. Bafra`da şuanda 27.000 emekli var. Bizim derneğimizde ise kayıtlı olarak 5.000 üyemiz bulunmaktadır. Dernek üyelerimize yönelik bir proje ile ev, konut sahibi yapmayı düşünüyoruz. Bu projemiz içerisinde ilk öncelikle derneğimiz TOKİ ile anlaşarak üyelerimize yönelik düşük taksitle konut yapılmasıdır. Derneğimiz üyelerine bu imkânları sağlamak istiyoruz. Üyelerimizden gelen talepleri aldıktan sonra ve hazine arazisi de belirlendikten sonra bu taleplerle birlikte TOKİ`ye giderek şartlara uyan emeklilerimize konutları yaptırmayı planlıyoruz. Emeklilerimizin ev yaptırması çok zor ve bu imkandan faydalanmalarını bekliyoruz. Tabii ki Sayın Kaymakamımız Halis Arslan`a derneğimizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Halis Arslan; "ilk öncelikle Dernek Başkanı Ünal Bandır ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Derneğinizin çalışmalarınızı görüyorum ve üyelerinize yönelik yapmayı planladığınız projenin de inşallah hayata geçirilmesini diliyorum." dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Emekliler Derneği Projelerini Kaymakam Arslan`a Tanıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0