GÜNDEM

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Hizmet Yarışında Öncü

 
 654
Türkiye Emekliler Derneği BafraŞubesi Hizmet Yarışında Öncü - KÜSADER Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Gülseren Akdaş başkanlığında, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - KÜSADER Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Gülseren Akdaş başkanlığında, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, Bşk. Yrd. Gökhan Balakçı ve Küsader Basın Sözcüsü Oktay Zerrin katıldı.

Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, Türkiye Emekliler Derneği, Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden ve Yönetim Kuruluna Küsader'in yeni projelerinden söz etti.

Seden ise, Küsader'e çalışmalarında başarılar dilerken kendi faaliyetleri hakkında şöyle dedi:

"Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi, emekli vatandaşların hizmeti için gece-gündüz yoğun bir çalışma temposuna girdi. Bu amaçla, yeni projeler üretilmeye başlandı.

"Emeklilerimizin ihtiyacı olan kömürü, 6 ay taksitle ve piyasadan daha ucuza anlaştığımız firmalar aracılığıyla sağlıyoruz.

Ayrıca Bafra'daki 20 şirketle birçok konularda anlaşma sağladık. Böylece emeklilerimizin ihtiyacı olan tüpgaz, mazot, özel hastaneler, otobüs firmaları, gıda ve ekmek gibi temel ihtiyaçlarını ıskontolu olarak temin ediyoruz.

4000 üyemiz var ve hepsine eşit mesafede hizmet götürmeye gayret ediyoruz ancak Bafra'da 25 bin emekli olduğuna göre bu 4 bin sayısını biz bugün için pek yeterli bir üye sayısı olarak göremiyoruz. Katlımın daha da artması için bazı çalışmalar içersindeyiz."

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı da" emekli üyelerimize en iyi hizmetin düşüncesi ve gayretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız emeklilerimizin daha huzurlu ve ekonomik yönden daha refah bir hayata kavuşmalarıdır.

Bizlere bu konularda güvenen ve destek veren tüm emekli vatandaşlarımıza kapımız açık olup ilgilerine teşekkür ediyoruz."dedi.

Daha sonra her iki derneğin Yöneticileri birlikte bir hatıra fotoğrafı çekindiler ve birbirlerine başarılar dilediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Hizmet Yarışında Öncü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0