SAMSUN

Türk Polis Teşkilatı 169 Yaşında

 
 316
Türk Polis Teşkilatı 169 Yaşında - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169

yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü değişik etkinlikler düzenledi. Etkinlikler çerçevesinde Taşhan'da protokole verilen yemekte misafirlerini kapıda karşılayan Vezirköprü Emniyet Müdürü Hakan Karslı yemekten sonra yaptığı konuşmada polisin kutsal bir görev yaptığını vurguladı. Karslı, "Çağdaş ve demokrasi ile yönetilen ülkelerde polis adaletin tecelli etmesinde, asayiş ve güvenin sağlanmasında büyük katkı sunmaktadır. Türk Polis Teşkilatı 168 yılını tamamlayarak 169. yılına girmiştir. Polis halkın güvenliğini adaletin sağlanması suçluların yakalanması için gece-gündüz, bayram, tatil demeden çalışıyor" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam eden törende bir konuşma yapan Komiser Yardımcısı Soner Algök, polislik mesleğinin yüceliğine vurgu yaparak, görev başında şehit olan, gazi olan bütün meslektaşlarını rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Polis konulu şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi. Tören bitimiyle birlikte Vezirköprü Emniyet Müdürü Hakan Karslı Emniyet Müdürlüğü'nde tebrikleri kabul etti.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde mevlit okutulacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türk Polis Teşkilatı 169 Yaşında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0