SAMSUN

Türk Kızılayı'ndan Özel Eğitim Sınıfı

 
 190
Türk Kızılayı'ndan Özel Eğitim Sınıfı - Samsun'da, Türk Kızılayı tarafından Kazım Özdemir İlkokulu'na yaptırılan 'Özel Eğitim Sınıfı' törenle açıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da, Türk Kızılayı tarafından Kazım Özdemir İlkokulu'na yaptırılan 'Özel Eğitim Sınıfı' törenle açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Özdemir İlkokulu'nda Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin desteğiyle Özel Eğitim Sınıfı yaptırıldı. Sınıfına ise yılbaşı akşamı Terme ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin personeli Mustafa Tiniğ'in adı verildi. Açılış törenine İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Keskin, Türk Kızılayı Kadın ve Gençlik kolları personeli, merhum Mustafa Tiniğ'in ailesi, Kazım Özdemir İlkokulu Müdürü Erkan Altıntaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Protokol üyeleri eğitim alan engelli öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüler. Açılış konuşması yapan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, "Öncelikle hayatını kaybeden Türk Kızılayı personeli Mustafa Tiniğ'i rahmetle anarken, ailesine ve Türk Kızılayı camiasına başsağlığı diliyorum. Engelli öğrencilerimizi akademik bilgilerle geleceğe hazırlamanın yanı sıra, bu tür sınıflar çocuklara özgüven aşılaması açısından çok önemli. Onların sosyal, kültürel ve sportif becerilerini de ortaya çıkararak, geliştirmek istiyoruz. Bu yüzden bu tür mekanlar okullarımızın en önemli mekanlarıdır. Bu bağlamda katkıda bulunan Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Keskin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Turan Atlamaz, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Keskin'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türk Kızılayı'ndan Özel Eğitim Sınıfı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0