GÜNDEM

Turgut Demir Güven Tazeledi

 
 972
Turgut Demir Güven Tazeledi - GÖKDER 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan, Turgut Demir 2. Kez başkanlık koltuğuna oturdu.
Bafra Haber

 |  - GÖKDER 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan, Turgut Demir 2. Kez başkanlık koltuğuna oturdu.

İŞTE YENİ GÖKDER YÖNETİMİ

Katılımın yüksek olduğu genel kurulda yapılan oylama sonucu başkan, Turgut Demir olurken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; başkan yardımcısı Cemil Kılıç, sayman Salim Doğanay, sekreter Turgut Keleş, üyeler Dursun Ali Yücel, Ümit Kocabaş, Ahmet Kocabaş oldu.

Denetleme kuruluna ise Rüstem Demir, Aydın Yılmaz ve Veli Kara seçildiler.  Saat 12`de başlayan genel kurul oy verme işleminin ardından saat 17`de sona erdi.

4 YILDA YÜZBİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIK

Turgut Demir Genel kurul açılış konuşmasında, "GÖKDER ailesi olarak 4 yılda inanılmaz başarılara imza attık. Bugün Karadede Panayırımız, Köy Müzemiz, Hıdırellez Uçurtma Şenliğimiz ve İstanbul buluşmalarımızla yüz binlerce kişiye ulaşabilen bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. İstanbul`dan Bursa`ya, Samsundan Antalya`ya üyelerimizle her yerdeyiz." dedi.

YİNE BAFRANIN İLKLERİNE İMZA ATACAĞIZ

Oy sayımının ardından ikinci kez başkan olan Turgut Demir kapanış da, "Bugüne kadar bize güç veren destek olan tüm ekip arkadaşlarımıza, üyelerimize, vatandaşlarımıza, ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki önümüzde ki üç yıl süresince şimdiye kadar yaptıklarımızın iki katını üreteceğiz, yine Bafra`nın ilklerine imza atacağız.`` şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Turgut Demir Güven Tazeledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0