SAMSUN

Tuncer: "Siyasetin Onurunu Ak Parti Kurtardı"

 
 93
Tuncer: "Siyasetin Onurunu Ak Parti Kurtardı" - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Adem Tuncer, "Siyasetin onurunu AK Parti kurtarmıştır" dedi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Adem Tuncer, "Siyasetin onurunu AK Parti kurtarmıştır" dedi

Türkiye'de onurlu siyasi duruşun yerlerde süründüğü bir dönemde AK Parti'nin iktidara geldiğini söyleyen Adem Tuncer, "Siyasetçiye güven kalmamıştı, siyasetçi hakkında hüsnüzan beslenemez hale gelmişti, tabiri caizse her siyasetçi bir hırsız, yalancı, sözünde durmayan, işi düşünce milletin kapısına giden, seçimden sonra fildişi kulelerde millete tepeden bakan biri olarak görülüyordu. Bunun en büyük sebebi eski Türkiye'nin mimarları olan eski siyasetçilerdi. Çünkü bu siyasetçiler şahsi çıkarlarını milletin çıkarlarının önünde tuttular, karanlık odaklarla işbirliği yaptılar, darbeleri ve darbecileri alkışladılar, oturdukları koltuğu kutsadılar. Ve ortaya eski Türkiye dediğimiz en temel insani ihtiyaçların bile karşılanamadığı bir ülke çıktı" diye konuştu.

ESKİ TÜRKİYE

Eski Milli Eğitim Bakanlarından Avni Akyol'un "Doğurmayın, okullarda yer bulamıyoruz" dediğini hatırlatan Tuncer, şöyle devam etti: "Cerrahpaşa hastanesinde su akmadığı için taşıma su ile hastalara hizmet verildi. IMF 'memura zam yapmayın' diye emretti. 1994 yılında bu ülkede 1145 kardeşimizi şehit verdik. Karanlık eller ülkede cirit atıyordu. Başbağlar katliamı, Uğur Mumcu suikasti, eşref Bitlis suikasti, kanlı Nevruz olayları. Rüşvetsiz iş yapılamaz hale gelmişti. Enflasyondan canavar diye bahsedilir olmuştu. Faizler milletin belini bükmüştü."

YENİ TÜRKİYE

"AK Parti siyasetin ve siyasetçinin onurunu kurtardı" diyen Milletvekili Adayı Adem Tuncer sözlerini şöyle tamamladı: "İstikrar ve güven ortamını oluşturdu. Siyasetçinin sözünde duran bir insan olduğunu bu millet tam anlamıyla Ak Parti ile öğrendi. Siyasetçinin sadece işi düştüğünde değil, zaman zaman değil her zaman milletle iç içe olan, mecliste kanun çıkarırken milletle istişare eden, görüş ve tavsiyelerine başvuran, kronikleşmiş tüm problemleri çözen, en azından çözmek için dertlenen biri olduğunu bu millet Ak Kadrolardan öğrendi. Siyasete ve siyasetçiye yeniden güven oluştu. Artık gerçek ya da tüzel kişilikler problemlerinin çözümü için siyasetçi ile işbirliği yapıyor. İnşallah AK Parti'nin millet odaklı ve dürüst siyaseti ile bu güven daha da yukarılara çıkacaktır. Böylece yeni Türkiye yolunda siyasetçinin eli daha da güçlü olacaktır. 8 Haziran'dan sonra milletçe yeni Türkiye yolunda vira Bismillah diyeceğiz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncer: "Siyasetin Onurunu Ak Parti Kurtardı" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0