SİYASET

Tuncay Yurduseven`den "Bafra Evet Diyor" Mitingine Davet

 
 242
Tuncay Yurduseven`den "BafraEvet Diyor" Mitingine Davet - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarının finalini bulvarda Seçim Koordinasyon Merkezi ve İlçe Binasının önündeki alanda gerçekleşecek olan mitingle yapıyor.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarının finalini bulvarda Seçim Koordinasyon Merkezi ve İlçe Binasının önündeki alanda gerçekleşecek olan mitingle yapıyor.

14 Nisan Cuma akşamı saat 21.00`de yapılacak olan mitingle ilgili bilgi veren ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, "Pazar günü milletimiz çok önemli bir karar verecek, geleceğini oylayacak. Bu sadece Ak Parti`nin değil bütün herkesin meselesi, Memleket meselesi. Uzunca bir süre kampanyamızı yürüttük. Cuma akşamı da Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımıyla Bafra`mızda çalışmalarımızın finalini gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarım."  diyerek Bafralıları mitinge davet etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven`den "Bafra Evet Diyor" Mitingine Davet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0