Tanıtım

Tuncay Yurduseven'den Bayram Mesajı

 
 1120
Tuncay Yurduseven'den Bayram Mesajı - AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kurban Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kurban Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramın ikinci günü saat 14:00`de parti binamızda gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programımıza tüm Bafralı hemşerilerimizi davet ediyorum.
"Allah`a şükürler olsun ki bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız. Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu vesileyle Milletvekilimiz Sayın Mustafa Demir`in katılımıyla bayramın ikinci günü saat 14:00`de parti binamızda gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programımıza tüm Bafralı hemşerilerimizi davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının İslam alemine, Milletimize ve Bafra halkına hayırlar getirmesini Allah`tan niyaz eder, Tüm hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlar, saygılar sunarım." 

Tuncay Yurduseven

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven'den Bayram Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0