SİYASET

Tuncay Yurduseven Delege Ve Muhtarlara Seslendi

 
 1847
Tuncay Yurduseven Delege Ve Muhtarlara Seslendi - Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı 5. Olağan kongre öncesi delegeler ve muhtarlar ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı 5. Olağan kongre öncesi delegeler ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Kongre öncesi gerçekleştirilen birlik beraberlik yemeğine, AK Parti Samsun il Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, AK Parti il yönetim Kurulu üyesi Reşat Keleş, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Bafra ilçe delegeleri ve muhtarlar katıldı.

Delegelere hitaben konuşma yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, amaçlarının yemek öncesi birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven şunları söyledi: "Teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "      Hepinizin de bildiği gibi AK Partimizin kurulduğu 2001 yılından itibaren teşkilatın içinde yer alan bir kardeşinizim. 31 Aralık 2011 tarihinde yapılan 4.Olağan Kongremizde, yine sizlerin destekleri ile ve teveccühlerinizle, ilçe başkanlığı görevine layık görüldük ve o günden bu zamana bu gör evi yapmaya devam ediyoruz. Tabi bu süreç içerisinde, 30 Mart seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerini sizlerle birlikte geçirdik. Yerel seçimde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimize gösterilen ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bafra ilçesinde, bugüne baktığımızda üye sayımız 21 bine ulaşmıştır. Bugüne baktığımızda 5.Olağan Kongre sürecinin öncesindeyiz. Bu süreç başladığı gün Ağustos a yılı sonu, Eylül ayının başı gibiydi. Biz, istişarelerimizi teşkilatlarımızla yapıyoruz. İstişarelerimizi yaptık, devamında mahalle muhtarlarımızla bir istişare toplantısı yaptık. Dolayısıyla, gençlik kollarımızla, Kadın kollarımızla, Belediye başkanımız ve Belediye meclis üyelerimizle bu istişare toplantımızı yaptık. Bu yaptığımız istişareler toplamında da, 5. Olağan kongremizde de tekrar ilçe başkanlığına adayım."      

Yemek sonunda AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yemeğe katılan muhtarlara ve delegelere teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra