SİYASET

Tuncay Yurduseven: Ak Parti Yürüyüşüne Devam Ediyor

 
 1468
Tuncay Yurduseven: AkParti Yürüyüşüne Devam Ediyor - Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ahmet Davutoğlu`nun, geçerli sayılan 1.382 oyun tamamını alarak Genel Başkan seçildiği AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi`ni değerlendirdi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ahmet Davutoğlu`nun, geçerli sayılan 1.382 oyun tamamını alarak Genel Başkan seçildiği AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi`ni değerlendirdi.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilen kongrenin miting havasında geçtiğine dikkat çeken Yurduseven, "Bu tablo, milletimizin AK Parti`ye olan inancı ve sevdasının göstergesidir."  sözleriyle değerlendirdi.

Ülke gündemine dair önemli mesajların verildiği kongrede, yeni hükümetin perspektifinin "ËœEkonomi, dış politika, kültür, yargı ve çözüm süreci` başlıklarıyla özetlendiğine dikkat çeken Yurduseven, "Recep Tayyip Erdoğan`ın liderliğinde, kurulduğu günden beri halka hizmetini sürdüren ve güçlü bir Türkiye idealine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde ilerleyişine devam edecektir. Bugün gelinen noktada bir görev değişimi olsa da, birliktelik, uyum ve güç birliği sayesinde hiç şüphesiz Türkiye`nin büyümesi sürdürülecektir. Halkın inancı ve desteğiyle birçok kritik süreci başarıyla atlatan AK Parti iktidarının, "ËœYeni Türkiye` hedefinde de muvaffak olacağına yürekten inanıyoruz."  diye konuştu.

Türkiye`nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın emanetinin AK Parti Genel Başkanı ve bugün kurulan 62. hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve kadroları tarafından en iyi şekilde korunacağını vurgulayan Yurduseven, şunları söyledi:
"Milletin gücü olarak siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, güçlü kurumsal yapısı, tecrübeli kadrosu ve halkın teveccühüyle ilk seçimde tek başına iktidar olmayı başarmış, hayallerdeki Türkiye idealine hızlı adımlarla yürümüş ve çok şükür Türkiye`yi dünyada saygın bir noktaya taşımıştır. Artık yeni bir sayfa açılmıştır. Partimiz üzerinden senaryolar üretip bölünme hissi uyandırma gayretinde olanlar da, kongrede gerekli cevabı almışlardır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu`nun da belirtiği üzere, 2019 yılına kadar altın ölçeğinde değerli bir dönem olacak. Tüm temel sorunlarımızı çözecek ve Anayasa başta olmak üzere 2015-2019 yılları arasında reformlarımızı gerçekleştireceğiz. Bunun için de 2015 genel seçimlerine çok güçlü bir hazırlık olacak. İnşallah halkımızın da teveccühüyle bu güçlü adımlar kesintisiz sürecek, Türkiye kazanmaya ve büyümeye devam edecek." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ı ve bugün Başbakanlık görevini üstlenen Ahmet Davutoğlu`nu tebrik edip başarı dileklerini de paylaşan Yurduseven, yeni sürecin hayırlara vesile olması temennisini de sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven: Ak Parti Yürüyüşüne Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0