SPOR

Tuncay Özçamca: Bu Kadroya 3 Yeni Oyuncu Ekleyeceğiz

 
 2235
Tuncay Özçamca: Bu Kadroya3 Yeni Oyuncu Ekleyeceğiz - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, "Bu kadroya 3 yeni oyuncu ekleyeceğiz."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, "Bu kadroya 3 yeni oyuncu ekleyeceğiz."  dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, 1930 Bafraspor Kulüp Tesislerinde takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Özçamca, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

Bafraspor ile ilgili ekonomik sıkıntımız var yönetim ve futbolcular ile ilgili her hangi bir sıkıntımız yok. Genel af çıkarttık, bu akşam sezon başındaki bütün oyuncularımızla toplanıyoruz. Bu kadroya 3 tane yeni oyuncu ekleyeceğiz. Stoper, orta sağ ve forvet alacağız.

Kulübümüzün maddi sıkıntısını biz başarıya bağlıyoruz. Bizim puanımız biraz daha yüksek olsaydı biz bu ekonomi işini çözebilirdik Bafra halkıyla birlikte ancak Bafra halkı da haklı olarak 3 lira 5 lira 50 lira vermiyorlar. Bizde kendi çabalarımızla ilk Turhal ve Ladik maçını alacağız. Ne yaparsak yapalım önümüzdeki iki maç bizim için çok önemli bu devrede 13 maçtan 10 maç bizim olacak.

Seyircimiz bizi destekliyor ama biz seyircimize pek güzel şeyler sunamadık. Tabi Türkiye`de bizim mücadele ettiğimiz liglerde ekonomik sıkıntılar var. Çarşamba çok para harcadı başaramadı, Amasya çok para harcadı başaramadı, bir Büyük Orduspor büyük para harcadı. Ama bizler para harcamadık. Biz mütevazi bir takımla düşmeyeceğiz. Seyircimiz bizi desteklemeye devam etsin. 

Önümüzdeki ilk 4 maçımızın 3 tanesi Bafra`da oynanacak. Turhalspor, Ladikspor ve Amasyaspor maçlarımız Bafra`da oynanacak. Biz ilk iki maç sonunda kendimizi göreceğiz ve tekrar transfer gerekiyorsa  elimizden geleni yapacağız. Turhal ve Ladik maçlarında puanımızı 17`ye çıkartıyoruz ondan sonra Fatsa`ya gidiyoruz. O arada durumumuzu görüp gerekli yerlere takviye yapacağız. Hedefimiz aslında 5 oyuncu almak ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı 3 tanesini aramıza katacağız. İstediğimiz topçular mı? Hayır istediğimiz topçular değil ama sonuçta bir kan değişikliği bir heyecan olacak. Pazar gününden itibaren idmanlar başlıyor. 1 hafta boyunca normal periyotlarda idmanları yapıp 13 günlük bir kamp yapacağız. Yani tabiri ile kuş uçmayacak.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Özçamca: Bu Kadroya 3 Yeni Oyuncu Ekleyeceğiz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0