GÜNDEM

Hande Tuğçe & Ömer Evlilik Yolunda İlk Adımlarını Attılar

 
 2256
Hande Tuğçe & ÖmerEvlilik Yolunda İlk Adımlarını Attılar - Hande Tuğçe Kurt İle Ömer Aygün evlilik yolunda ilk adımını attılar.
Bafra Haber

 |  - Hande Tuğçe Kurt İle Ömer Aygün evlilik yolunda ilk adımını attılar.

Bafra`mızın sevilen eğitimcilerinden OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt  ,Emekli Bankacı Sevgi Kurt`un biricik kızları Kimya MÜhendisi Hande Tuğçe Kurt ile Karadeniz Ereğli` de faaliyet gösteren  Aygün Grup Şirketleri Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Aygün ve Emine Aygün` ün Değerli evlatları Risk Yönetim uzmanı  Ömer Aygün  evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

 Bafra Değirmen Restoranın kır bahçesinde aile arasında gerçekleşen nişan töreni  ,genç nişanlıların meşaleler arasında bahçeye girmeleri ile başladı. İlk danslarını alkışlar arasında yapan  Hande ve Ömer`in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. OMÜ Koleji Müdürü Mustafa Kurt`un davetlilere hitaben  hoşgeldiniz ve nişanlılar için yaptığı konuşma duygulu anları yaşanmasına neden oldu. Hande & Ömer çiftinin  yüzüklerini ise iki dünür Mustafa Kurt ve Süleyman Aygün taktı.Kurdeleyi hayırlı olsun dilekleri ile Aygün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aygün kesti.Nişan merasimi çeşitli etkinliklerle devam etti  ve anı fotoğraf  çekimleri ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hande Tuğçe & Ömer Evlilik Yolunda İlk Adımlarını Attılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0