GÜNDEM

Tosköy Kavşağı Sorunu Çözüldü

 
 2292
Tosköy Kavşağı Sorunu Çözüldü - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Samsun Sinop karayolu güzergâhı Tosköy kavşağında yol sorununun kısmen çözüldüğünü açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Samsun Sinop karayolu güzergâhı Tosköy kavşağında yol sorununun kısmen çözüldüğünü açıkladı.

Başkan Başar yaptığı açıklamada "Mayıs ayında Tosköy Kavşağı civarında faaliyet gösteren Üyelerimizi ziyaret ederek yapılan tadilat ve çevre yolu düzenlemesi sebebi ile mağduriyetleri olduklarını gördük. Bu konu üzerine üyelerimiz mağduriyetlerinin giderilebilmek için Karayolları 7.Bölge Müdürü Mehmet Çetin`i makamında ziyaret ederek konuyu kendisine bildirdik. Yolun açılması üyelerimiz ve Organize Sanayi bölgesi açısından da çok önemli olduğunu ifade etmiştik. Yapmış olduğumuz bu girişimler neticesinde yan yolların yapıldığını ve üyelerimizin mağduriyetlerinin kısmen de olsa çözüldüğünü gördük. Bölge Müdürümüz Mehmet Çetin Beye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tosköy Kavşağı Sorunu Çözüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0