GÜNDEM

Toplum Destekli Polisten Huzur Takvimi

 
 601
Toplum Destekli Polisten Huzur Takvimi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, "˜Huzurlu Yaşam Takvimi` projesi kapsamında bin adet takvim dağıttı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, "˜Huzurlu Yaşam Takvimi` projesi kapsamında bin adet takvim dağıttı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince "Huzurlu Yaşam Takvimi" projesi kapsamında üzerinde  dolandırıcılığa, hırsızlığa ve güvenliğe bağlı uyarıcı bilgilerin olduğu takvim dağıtılıyor.

Takvim üzerinde 155 Polis imdat telefonunu arayan ihbarcının kimlik bilgilerinin ve telefon numarasının gizlendiği, telefonla arayarak polisin para istemeyeceğini, vatandaşların kredi kart bilgilerini kimse ile paylaşmamaları gerektiği, evden dışarı çıkarken daire giriş kapısını mutlaka kilitlenmesi gerektiği ve evde yüklü miktarda para ve altın bulundurulmamalarını,  iş yeri ve apartmanlara kamera ve alarm sisteminin mutlaka taktırılması ve Motosiklet kullanırken kask takılması, alkollü araç kullanılmaması ile emniyet kemeri takmaları gibi uyarıcı ve önemli bilgiler yer alıyor.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Toplum Destekli Polisten Huzur Takvimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0