SAMSUN

Tok'tan Öğretmenlere En Anlamlı Hediye

 
 66
Tok'tan Öğretmenlere En Anlamlı Hediye - İlkadım Belediyesi tarafından yenilenen Atatürk İlkokulu öğretmenler odasının açılışı '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapıldı
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediyesi tarafından yenilenen Atatürk İlkokulu öğretmenler odasının açılışı '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapıldı

Atatürk İlkokulu'nda yenilenen öğretmenler odası için açılış töreni düzenlendi. Törene İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Fıçıcı ve öğretmenler katıldı. Okulun öğretmenler odasının yeni bir yüze kavuşturulmasından dolayı Başkan Tok'a yazdığı 4 mısralık şiirle teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Fıçıcı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yardımsever eğitim gönüllüsü bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, eğitim yuvalarını fiziki ortamlarının güzelleştirilmesi ve yenilenmesi anlamında takdire şayan hizmetleri olan Başkan Erdoğan Tok'a şükranlarını belirterek, "Çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesine kutsal bir görev ifa eden öğretmenlere böyle güzel bir günde anlamlı bir hediye sunulması bir eğitimci olarak bizleri mutlu etti" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bilgi ve tecrübeleriyle geleceği aydınlatan öğretmenlere böyle anlamlı bir günde yeni bir oda oluşturmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti. İlkadım'da eğitime ve eğitimciye büyük değer verildiğinin altını çizen Başkan Tok, "En değerli varlığımız olan gençlerimizi gerekli bilgi beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz bu özel günü kutlu olsun. İlkadım ilçemizde eğitime ve eğitimcilerimize her konuda destek oluyor, olmaya da devam ediyoruz. Okullarımızın fiziki düzenlemeleri noktasında elimizden geleni yaparak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin rahat ve ferah bir ortamda dinlenmeleri ve vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin öğretmenlerimizin omuzlarında muasır medeniyetler düzeyine yükseldiği bir ortamda bizler de yaptığımız yatırımlarla onlara destek oluyor, geleceğimize ışık tutuyoruz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a Atatürk İlkokulu'na yapılan öğretmenler odası için plaket takdim etti. Daha sonra açılış kurdelesi kesildi.

ÖĞRETMENLERE GÜL TAKDİMİ

Başkan Tok, daha sonra gün boyunca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlkadım ilçesinde bulunan 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Paşa İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve 75. Yıl İlkokulu'nu ziyaret ederek okul öğretmenlerin günlerini kutlayarak gül takdim etti. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler ile sohbet eden Başkan Tok, öğrencilerden başarı sözü aldı. Miniklere öğretmenlik mesleğinin ne kadar değerli ve kutsal meslek olduğunu anlatan Tok, "Milletimizin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için, öğretmenlerimize şükran borcu vardır" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tok'tan Öğretmenlere En Anlamlı Hediye içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0