SAMSUN

Tok'tan Kışlaya Halı Saha Ve Çocuk Parkı Müjdesi

 
 336
Tok'tan Kışlaya Halı Saha Ve Çocuk Parkı Müjdesi - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kışla Mahallesi'nde 1,5 dönümlük alana spor tesisi ve çocuk parkı yapılacağın müjdesini verdi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kışla Mahallesi'nde 1,5 dönümlük alana spor tesisi ve çocuk parkı yapılacağın müjdesini verdi

İlkadım Belediyesi komşu iftarlarının dün akşamki durağı Gebi Caddesi 4. Hat durağı yanı oldu. Kışla ve Tepecik Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği iftar programında birlik ve beraberlik örneği yaşandı.

Son zamanlarda kaybolmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerinin yeniden güçlendirildiği komşu iftarlarının her mahallede büyük ilgi gördüğünü ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iftar öncesi yaptığı konuşmada genç yaşlı demeden katılımlarıyla sofraları şenlendiren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Tok, "Mahallelerde kurulan iftar sofralarında Ramazan'ın bereketini siz dostlarımızla kardeşlerimizle paylaşıyoruz. İnşallah bu mübarek ay sizlerin de hanelerinizi, sofralarınızı bereketlendirir. Ramazan'dan layıkıyla istifade edenlerden olmaya çalışalım. Daha çok ibadet edelim. Birbirimize daha çok hoşgörüyle yaklaşalım. Bu güzel ayda her anı en güzel şekilde değerlendirelim. Hep birlikte dolu dolu bir Ramazan ayını yaşayalım. Bütün kırgınlıkları, küskünlükleri unutalım istiyorum" dedi.

1.5 DÖNÜMLÜK ALANA HALISAHA VE ÇOCUK PARKI

Kışla Mahallesi'nde 1500 metrekarelik bir alana spor tesisi ve çocuk oyun parkı inşa edeceklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Modern oyun gruplarının dizayn edilerek çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabileceği, ailelerin yeşil alanı ve oturma gurupları ile nezih ve ferah bir ortamda dinlenebilecekleri park ile gençlerin boş zamanlarını spor yaparak istifade edecekleri halı saha yapıyoruz. İhale süreci başlatılan çocuk parkı ve halı sahanın hayırlı ve urlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

KUR'AN ZİYAFETİ

Her akşam farklı bir camide organize edilen Sohbet ve Kur'an Ziyafeti programlarının 13. günü İlyasköy Camisi'nde yapıldı. 2009 Dünya Birincisi Fatih Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu ve 2011 Dünya Birincisi Fatih Camii Müezzini Recep Yasan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim gönülleri cezp etti. Kur'an Ziyafeti sonrası teravih namazları kılındı. Kılınan teravih namazının ardından cami avlusunda cemaate şerbet ve lokum dağıtıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tok'tan Kışlaya Halı Saha Ve Çocuk Parkı Müjdesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0