SAMSUN

Tok, İlkadımlı Bayanları Acem Tekkesi'nde Ağırladı

 
 159
Tok, İlkadımlı Bayanları Acem Tekkesi'nde Ağırladı - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1 Kasım seçimlerinde kadın seçmen oyunun belirleyici olacağını söyledi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1 Kasım seçimlerinde kadın seçmen oyunun belirleyici olacağını söyledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2008 yılında Acem Tekkesi'nde bayanlara yönelik uygulamaya geçirdiği beş çayı programlarına yeniden start verdi. Başkan Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde Selahiye Mahallesi sakinleri bayanlarla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın katıldığı toplantıda Başkan Erdoğan Tok, kadın seçmenin oyunun İlkadım ilçesinde belirleyici rol oynayacağının altını çizdi.

"BAYANLARIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"

Bayanların toplumsal hayattaki yerini ve önemini iyi bildiklerini ifade eden Tok, "Bizler erkeklerle her ortamda bir araya geliyoruz. Onlarla esnaf gezileri, mahalle toplantıları, cenaze, düğün ve hac ziyaretlerinin yanı sıra, kahvaltı programları ile bir araya geliyoruz. Bayanlarımızla doğrudan irtibata geçmek ve onlarla diyalog halinde olmak için öncelikle onların sosyal hayatta yaşama sevincini arttıracak hizmetleri kazandırmakla başladık. Önceki belediye başkanlığım döneminde Hanımlar Lokalimizi bayanlarımızın hizmetine sunarak onların sosyal yaşama bağlılığını sağlayan pek çok faaliyeti ile hizmete geçirdik. Sosyal belediyecilik anlayışı içersinde yön verdiğimiz çalışmalarımıza bayanların yeri ve önemini unutmayarak devam edeceğiz" dedi.

"SELAHİYE METRUK YAPILARDAN ARINDIRILACAK"

Selahiye Mahallesi'nin Samsun'un eski yerleşim merkezlerinden birisi olduğunu kaydeden Başkan Tok, bölgede sayısı itibariyle dikkat çeken metruk yapıların varlığından bahsetti. Metruk binaların çevrede huzursuzluk oluşturarak güvenlik sorununu doğurduğunu belirten Başkan Tok, yaptıkları çalışmalarla ilçeyi metruk yapılardan arındıracaklarını söyledi.

"MİLLETİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirtti. Ülkenin karanlık odaklar tarafından uçuruma itilmek istendiğini söyleyen Milletvekili Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Türkiye'nin AK Parti hükümetleri döneminde önemli bir gelişim yakaladığını kaydeden Karaaslan, "Türkiye gelişince, Türkiye ekonomide yükselince bazı Türkiye'nin önünü kesmek isteyen ülkelerin gözü açıldı. 1 Kasım seçimlerinde milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Halkımız Türkiye'nin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere izin vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tok, İlkadımlı Bayanları Acem Tekkesi'nde Ağırladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0