SAMSUN

Tkb Ağustos Toplantısı Samsun'da Yapıldı

 
 253
Tkb Ağustos Toplantısı Samsun'da Yapıldı - Tarihi Kentler Birliği (TKB), birlik encümeni ağustos ayı olağan toplantısını Samsun'da yaptı
Bafra Haber

 |  - Tarihi Kentler Birliği (TKB), birlik encümeni ağustos ayı olağan toplantısını Samsun'da yaptı

Mavi Işıklar Eğitim Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye ve Tarihi Kentler Birliği (TKB) Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen, eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve birlik üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye ve TKB Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bugün TKB'nin Ağustos ayı encümen toplantısı nedeniyle birlikteyiz. Encümen toplantılarını da merkezimiz olan İstanbul'daki TKB'nin dışına alalım, toplantıları üyemiz olan şehirlerde yapalım ve oralarda da çeşitli konuları yerinde görüşme fırsatı bulmak için kararlar almıştık. Bu karar doğrultusunda ağustos encümen toplantısını Samsun'da yapıyoruz. Bugün gündemimizdeki konular gereği güzel şeyleri konuşacağız. Dün de şehir gezisinden sonra 2 saate aşkın bir istişare toplantısında Samsun'a yönelik bir takım düşünce ve duygularımızı konuştuk. Ama gerek ÇEKÜL Vakfımızın en birikimi gerekse onur kurulu üyelerimizin değerli bilgilerinden istifade ettiğimiz bu platformda çok faydalandığımızı düşünüyorum" dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri karara bağlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tkb Ağustos Toplantısı Samsun'da Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0