ULUSAL

Tezkereler Meclis`e Geliyor

 
 474
Tezkereler Meclis`e Geliyor - Irak ve Suriye tezkerelerinin, Bakanlar Kurulu toplantısında nihai şeklinin verilmesinin ardından bugün Meclis`e sevk edilmesi bekleniyor.
Bafra Haber

 |  - Irak ve Suriye tezkerelerinin, Bakanlar Kurulu toplantısında nihai şeklinin verilmesinin ardından bugün Meclis`e sevk edilmesi bekleniyor.

Irak ve Suriye tezkerelerinin, Bakanlar Kurulu toplantısında nihai şeklinin verilmesinin ardından bugün Meclis`e sevk edilmesi bekleniyor. Bakanlar Kurulu toplandı Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde, IŞİD`le mücadele, sınır güvenliği ve Türkiye`nin atacağı adımlar olacak. Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplandı. Irak ve Suriye tezkereleri, 2 Ekim`de Meclis`te görüşülecek. IŞİD`le mücadele, sınır güvenliği ve Türkiye`nin atacağı adımlar, Bakanlar Kurulu toplantısının gündeminde olacak. Bu bağlamda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kabine üyelerine bilgi verecek. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar`ın sınır bölgesinde gerçekleştirdiği izlenimlerin sonuçlarının da toplantıda ele alınması bekleniyor. Diğer gündem maddeleri ise çalışma hayatı ve Avrupa Birliği konuları olacak. IRAK VE SURİYE TEZKERELERİ BAKANLAR KURULU`NUN GÜNDEMİNDE Irak ve Suriye tezkereleri, bu hafta Bakanlar Kurulu ve Meclis`in gündeminde yer alıyor. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, partisinin Meclis gündemine gelecek olan Irak ve Suriye tezkeresi ile ilgili görüşünü açıklayarak, tezkerelere `hayır` oyu kullanacaklarını belirtmişti. MHP, yabancı askerlerin Türkiye`de konumlandırılmasına karşı çıktığını açıklamıştı. IŞİD`e müdahaleyi desteleyen CHP ise, Türk askerinin kara harekatına katılmasına olumlu bakmadığına işaret etmişti.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tezkereler Meclis`e Geliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0