GÜNDEM

Tema`dan Bafra`da "Öğretmene Saygı, Toprağa Saygı" Yürüyüşü

 
 215
Tema`dan Bafra`da "ÖğretmeneSaygı, Toprağa Saygı" Yürüyüşü - Samsun`un Bafra ilçesinde, Tema Vakfı Samsun ve Bafra Temsilciliği tarafından, toplumu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak ve doğa varlıklarının korunmasına dikkat çekmek amacıyla "Öğretmene saygı, Toprağa saygı" yürüyüşü yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde, Tema Vakfı Samsun ve Bafra Temsilciliği tarafından, toplumu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak ve doğa varlıklarının korunmasına dikkat çekmek amacıyla "Öğretmene saygı, Toprağa saygı" yürüyüşü yapıldı.

Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, Tema Vakfı Samsun İl Temsilciliği  görevlileri, TEMA Bafra ilçe temsilcisi Süleyman Özata ve Bafralı Tema gönüllüleri  tarafından düzenlenen "˜`Öğretmene saygı, Toprağa saygı`` yürüyüşü Bafra Yeni Kent Meydanında başlayıp Bafra Belediyesi önünde son buldu.

Tema Vakfı Bafra İlçe gönüllü sorumluluğu ve Tema vakfı Samsun İl temsilciliği ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik kapsamında toplumu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak ve doğa varlıklarının korunmasına dikkat çekmek amacıyla yapılan yürüyüş Bafra kent meydanından ellerinde dövizler taşıyan Bafralı öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar Alparslan Türkeş Parkı, Atatürk Bulvarından Hükümet Caddesinden Bafra belediyesinin önüne kadar yürüdüler.

Yürüyüşle ilgili bir açıklama yapan Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, "1992 yılından bu yana erozyonla ilgili mücadele etkinlikleri yapmaktayız. Her yıl "˜`Toprağa Saygı Yürüyüşü`` düzenlemekteyiz.  Türkiye`de Tema vakfı gönüllülerinin yaptığı gibi bizde burada toprağa saygı göstermek, toprak ve erozyonla mücadele için 24 Kasım Öğretmenler Gününde Bafra ilçemizde olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

"Toprağa Saygı Yürüyüşü" için Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin anlamlı bir günde anlamlı yürüyüş düzenleyen TEMA Gönüllülerine teşekkür ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tema`dan Bafra`da "Öğretmene Saygı, Toprağa Saygı" Yürüyüşü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0