GÜNDEM

İşyerinde Patlama Paniği

 
 4668
İşyerinde Patlama Paniği - Samsun'un Bafra ilçesinde bir iş yerinde patlamayla birlikte çıkan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir iş yerinde patlamayla birlikte çıkan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Hükümet Caddesi`ndeki bir işyerinde saat 23.00 sıralarında meydana gelen patlama çevredeki vatandaşlar tarafından gaz patlaması sanıldı. 

Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi Yılmaz Yılmaz, gece kontrol amaçlı mağazaya geldi. Yılmaz, ışıkları yakmak için şalteri açınca büyük bir patlama oldu.

Patlamayla birlikte iş yerinin ikinci katının camı yola savruldu. Yola savrulan cam kütlesi kaldırımda bulunan ağacı kökünden söktü. Zemin katta bulunan tekstil ürünleri de alev aldı. Ne olduğunu anlayamayan iş yeri sahibi kendisini dışarı atarak durumu itfaiyeye bildirdi. 

Bafra Belediyesi itfaiye ekipleri, 112 Acil Servis ambulansları ve polis ekipleri anında olay yerine intikal etti.
Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbirleri alırken, 112 ekipleri de herhangi bir duman zehirlenmesine karşı hazır bekledi.

İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda yangını kontrol altına aldı. Aşırı duman nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Yangının kontrol altına alınmasıyla yapılan soğutma çalışmalarının ardından Bafra Belediyesi temizlik işleri ekipleri patlamanın etkisiyle yola savrulan camları temizleyerek yıkılan ağacı yerine dikti. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit de olay yerine gelerek çalışmaları takip etti ve durum kontrol altına alınana kadar bekledi.

Yangının, gaz sıkışması sonucu elektrik kontağından meydana geldiği zannediliyor. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşyerinde Patlama Paniği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0