GÜNDEM

Tekne Faciasında Ölenler İçin Bakırpınar`da Mevlit Okutulacak

 
 625
Tekne Faciasında Ölenlerİçin Bakırpınar`da Mevlit Okutulacak - Samsun`un Bafra ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı gölü mevkiinde 11 Ocak Pazar günü meydana gelen elim tekne faciasında 7 genç boğularak vefat etmişti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı gölü mevkiinde 11 Ocak Pazar günü meydana gelen elim tekne faciasında 7 genç boğularak vefat etmişti.

Bunlardan 3 tanesi Bakırpınar Mahallesinden Dursun Namlı, Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol, 4 tanesi ise Çatak Mahallesinden Muarrem Türkmen, Niyazi Türkmen, Mehmet Ali Semiz ve Yunus Semiz`di.

Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı yaptığı açıklama ile,``Acımız çok büyük. Allah`ım tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Acılı ailelerimize ise sabırlıklar ihsan etsin. Biz Bakırpınar Mahallesinde 23 Ocak Cuma günü (yarın) Cuma namazından sonra oğlum Dursun Namlı yeğenlerim Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol ve tüm ölmüşlerimiz için mevlid-i şerif düzenliyoruz. Mevlidimize herkes davetlidir. Allahım şimdiden kabul eylesin.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tekne Faciasında Ölenler İçin Bakırpınar`da Mevlit Okutulacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0