SAMSUN

Tekkeköy Belediyesi Kadınlar Lokali Açıldı

 
 238
Tekkeköy Belediyesi Kadınlar Lokali Açıldı - Tekkeköy Belediyesi Kadınlar Lokali yeni hizmet binasının zemin katında hizmet başladı
Bafra Haber

 |  - Tekkeköy Belediyesi Kadınlar Lokali yeni hizmet binasının zemin katında hizmet başladı

Tekkeköy Belediyesi, köylerden sabah pazara gelen bayanların akşam araçlarının kalkıncaya kadar bekleyecekleri Kadınlar Lokali'ni Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasının zemin katında hizmete sundu.

Çarşıya alışverişe çıkan bayanlar ve çocuklarının okuldan çıkmasını bekleyen veliler ile ilçenin köylerinden pazara gelen Tekkeköylü bayanların ücretsiz bir şekilde ikramlardan yararlandığı kadınlar lokali özellikle pazartesi günleri dolup taşıyor.

Artık bayanlar sıcak bir ortamda eşlerini, arkadaşlarını, köy servislerinin kalkış vaktini ve çocuklarının okuldan çıkış saatini kadınlar lokalinde bekliyorlar. Özellikle pazartesi günleri ilçenin merkezinde pazar kurulması nedeniyle yoğun olan merkezde sıcak içecek servisi, barınma, emanet bırakma gibi ihtiyaçlarını da ücretsiz bir şekilde karşılayabiliyorlar.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada, "Tekkeköylü bayanların ve pazarcıların yıllardır Tekkeköy de barınacakları dinlenip, eşlerini, çocuklarını ve servislerinin kalkış vaktini bekleyecekleri bir yerleri yoktu. Bakkallarda, tanıdıklarının yanında servis kalkış saatini, çocuklarının okuldan çıkışını bekleyen bayanlar büyük zahmet çekiyordu. Bizde ninelerimizin, bacılarımızın, analarımızın bu sorununu çözmek için Kadınlar Lokali'ni yeni binamızın zemin katında hizmete sunduk. İçinde oturma gurupları, emanet eşya dolapları, televizyonu, namaz kılınacak yeri olan sıcak bir mekan oluşturduk. Bu mekanda ayrıca bayanlara çeşitli alanlarda bilgilendirme toplantıları ve seminerlerde yapılmakta. Kadınlar lokalimiz tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tekkeköy Belediyesi Kadınlar Lokali Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0