GÜNDEM

Tekel Binası Yıkılıyor

 
 4324
Tekel Binası Yıkılıyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde,Kapatılan ve metruk bina haline gelen  Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü Binası, bu gün yıkılmaya başlandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde,Kapatılan ve metruk bina haline gelen Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü Binası, bu gün yıkılmaya başlandı.

Yaprak Tütün İşletme Müdürlüklerinin kapatılmasının ardından Bafra`da metruk bir bina olan ve  uyuşturucu madde bağımlılarının yuvası haline gelen TEKEL binası, bu sabah saatlerinde yıkılmaya başlandı.

Rizeli bir işadamı tarafından 7 Milyar 600 milyon liraya satın alınan tekel binasının yerine ne yapılacağı belirsizken, Antalya - İzmir tabanlı 2 firmanın 1,5 aylık çalışması sonucu yıkımının biteceği, molazların ise Bafra Belediyesinin gösterdiği yerlere atılacağı öğrenildi.

Biçer Kardeşler Metal Şantiye Müdürü Hamdi Özgüven, "Tekel binasının yıkımına bugün başladık. Öngörümüz 1,5  yada 2 ay içinde bitirmektir yıkım işini."  dedi.

Nerman Harfiyat Sahibi Mürsel Nermanoğlu ise konuşmasında, "İzmirden yüksekliği 27 metre olan  makaslı yıkım makinamızı getirdik. Burayı 40-45 gün içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz, her hangi bir patlama tekniği kullanmayacağız. Makaslı yıkım makinamız ile dikkatli ve yavaş bir biçimde yıkacağız."  Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tekel Binası Yıkılıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0