SAMSUN

Tdp'den 38 Öğrenciye Çanakkale Gezisi

 
 141
Tdp'den 38 Öğrenciye Çanakkale Gezisi - Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında 38 öğrenci Çanakkale'ye uğurlandı
Bafra Haber

 |  - Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında 38 öğrenci Çanakkale'ye uğurlandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Güvenli Gelecek ve Hayat İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında faaliyet sürdüren "Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" ile gelir düzeyi düşük ailelerin 12-16 yaş grubu 38 öğrenci için İstanbul, Bursa, Tekirdağ ve Çanakkale gezisi düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü binası önünden yapılan uğurlama öncesi konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Yavuz, "Proje kapsamında özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu ve gelir düzeyi düşük ailelerin bulunduğu ilimiz merkez ilçelerinden belirlenen toplam 12-16 yaş grubu 38 öğrenciye yönelik 25-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul, Bursa, Tekirdağ illerini takiben Çanakkale iline gezi düzenliyoruz. Projeye katılan öğrencilere bu gezi sayesinde tarihimizin en önemli ve en büyük savaşlarından birisi olan Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı toprakları tanıtmayı, Çanakkale ruhunu hissettirmeyi ve birlik olma duygusunu yeniden yaşatabilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından 38 öğrenci ve 8 polis memuru Çanakkale'ye uğurlandı. Uğurlama da polis memurları giden otobüsün arkasından su döktü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tdp'den 38 Öğrenciye Çanakkale Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0