GÜNDEM

Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

 
 2255
Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği - Samsun`un Bafra ilçesinde HSYK`nın yaz kararnamesi ile birlikte Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan'a veda yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde HSYK`nın yaz kararnamesi ile birlikte Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan'a veda yemeği düzenlendi.

Samsun`un Bafra ilçesinde HSYK`nın yaz kararnamesi ile birlikte Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Çanakkale Hâkimliğine atanan Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Bafra Hakimi Semra Turan, Ardahan Posof Cumhuriyet Savcılığına atanan Bafra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Aldemir, Akçakoca Hakimliğine atanan Bafra Hakimi Bekir Dönmez`e Saklıbahçe Düğün Sarayında veda yemeği düzenlendi.

Hikmet Turan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına, Semra Turan Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Bafra Hakimi Çanakkale Hakimliğine, Mehmet Fatih Aldemir Bafra Cumhuriyet Savcısı Ardahan Posof Cumhuriyet Savcılığına, Bekir Dönmez Bafra Hakimi Akçakoca Hakimliğine atandı.

Veda yemeğinde açılış konuşmasını Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli yaptı.

Keçeli "  Burada yine bir veda için toplandık üzgünüz bir taraftan da sevinçliyiz bütün arkadaşlarımız istedikleri yerlere terfi alarak gittiler. Bu bir mutluluktur. Bütün arkadaşlarımızla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduk. Sağ olsunlar hepside işlerinde çok başarılıydı. Bir aile ortamı içerisinde çalışma fırsatı bulduk.  Kendilerini her zaman şükranla saygı ve sevgiyle anacağız. Gidecekleri yerlerde başarılar diliyor ve sizlere bizleri yalnız bırakmadığınız için başarılar diliyorum."  dedi.

Mustafa Keçeli`nin konuşmasının ardından Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan`a plaket takdim edildi.  Hikmet Turan`a plaketi Mustafa Keçeli tarafından takdim edildi.  Takdim edilen plaketin ardından konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan duygulu anlara neden oldu.

Turan yaptığı konuşmada , "Veda organizasyonları bizim için hüzün oluyor.  Ayrılık anlamına geliyor. Tayinde görsek her zaman kolay olmuyor.  Sözcüklerin boğazımıza düğümlendiği zamanlar oluyor. Bafra Adliyesinde bilindiği üzere iki buçuk yıl görev yaptık. Bu çok kısa bir süre sayılır, bu süre içerisinde geldiğimiz ilk günden son güne kadar güzel bir hizmet organizasyonu yaparız diye düşündük ve bunun gayreti içerisinde olduk. Mesai arkadaşlarımız, adliye personelimiz ve baromuz her zaman çok destek oldular. Çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Görev itibariyle buradaki çalışmalarımızın başarılı olduğu değerlendirilmiş olacak ki bizi de tayin ettiler. Bu başarıda emeği olan katkısı olan meslek taşlarıma Baro temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu bizim dokuzuncu tayinimiz oldu. Biz her tayin olduğumuzda ilk günden itibaren eşyalarımızı topluyorduk ama şuan yaklaşık 12 gün oldu henüz hiçbir ev eşyamızı toplamadık.  Buradan ayrılmaya gönlümüz el vermeyecek gibi görünüyor."  Diyerek konuşmasını tamamladı.

Tayinleri çıkan diğer hakim ve savcılar ise yaptıkları konuşmada buralardan ayrılığın zor olacağını belirttiler.

Plaket ve hediye sunumunun ardından çalan müzikle herkes kendini bir anda pistte buldu. Gece vedalarla sona erdi.

Veda yemeğine Bafra Kaymakam Vekili ve 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Garnizon Komutanı Yzb. İlhan Güngör,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstanlı,  Bafra Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli, Bafra T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av.Sekan Dönüm, Bafra Adliyesinde görevli hâkimler ve savcılar, Bafra Adliyesi personeli, Avukatlar ile eşleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0