SAMSUN

Taşçı'nın Atakum Hedefi

 
 80
Taşçı'nın Atakum Hedefi - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız

Gayretimiz daha iyisi, en iyisi için" dedi.

Taflan Cami, Kurugökçe ve Yeşiltepe Mahallerini gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için ekiplerimiz ilçemizin her noktasında büyük bir özveri içerisinde çalışma gerçekleştiriyor" diye konuştu.

Atakum ilçesinde üst kesimde kalan mahalleleri ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisinden talep edilen çalışmaları dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Taşçı, "İlçemizin her bir mahallesi ayrı bir güzellik ve bu güzelliklerin değerine değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için ekiplerimiz ilçemizin her noktasında büyük bir özveri içerisinde çalışma gerçekleştiriyor. Biz de bu anlamda sürekli olarak halkımızla bir araya gelerek daha iyi neler yapılabilir noktasında fikir paylaşımında bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Taflan Cami, Kurugökçe ve Yeşiltepe Mahallerini, AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt ve mahalle muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Taşçı, vatandaşların taleplerinin de not aldı. Köklü değişim ve gelişim süreci içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden de bahsederek, "Atakum ilçesi büyük bir yapı. Bu yapının eksiklerinin giderilmesi, eksik organlarının tamamlanması gerekiyor. Bu doğrultuda halkımızın önceliklerinden de hareketle projeler üretiyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'nın Atakum Hedefi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0