SAMSUN

Taşçı'dan Tüfek'e Tepki

 
 163
Taşçı'dan Tüfek'e Tepki - Atakum Belediye Meclisi'nde CHP'li Mustafa Tüfek'in, İçişleri Bakanlığı'nın 'suç unsuru' olmadığı yönündeki kararıyla sonuçlanan soruşturmayla ilgili konuşmasına tepki gösteren Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Artık yeter! Lütfen bu tavrınızdan vazgeçip ilçemiz için bir şeyler üretmeye çalışın" dedi
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye Meclisi'nde CHP'li Mustafa Tüfek'in, İçişleri Bakanlığı'nın 'suç unsuru' olmadığı yönündeki kararıyla sonuçlanan soruşturmayla ilgili konuşmasına tepki gösteren Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Artık yeter! Lütfen bu tavrınızdan vazgeçip ilçemiz için bir şeyler üretmeye çalışın" dedi

Atakum Belediye Meclisi 2015 Yılı Ekim Ayı 21. Birleşimi 1. Oturumu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı başkanlığında, Atakum Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda 3 gündem maddesi oylandı.

2016 mali yılı bütçesi ve performans programıyla ilgili Plan-Bütçe Komisyonu raporunun oylamaya sunulduğu meclis toplantısında söz alan CHP Meclis Üyesi Mustafa Tüfek, Başkan Taşçı'ya yönelik bulunduk suç duyurusu ve İçişleri Bakanlığı'nın 'suç unsuru bulunmadığı' yönündeki kararına değindi. Meclis Üyesi Tüfek, "Biz 2014 yılı faaliyet raporunda görünen eksikleri size sunduk, rahatsız olduğumuzu dile getirdik. Siz de 'bir suç varsa savcılığa gidin' dediniz. Bunun üzerine başvurduk. Sonuç olarak İçişleri Bakanlığı'nın kararı bize sürpriz olmadı. Konuyu takip edeceğiz" diye konuştu.

CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Tüfek'e yanıt veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Mustafa Tüfek'in tavrı normal bir meclis üyesi tavrı değildir. Şahsıma nasıl bir kin duyuyorsanız bu tavrınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bir buçuk yıldır aynı hikayeleri anlatıyorsunuz. Ama artık yeter! Lütfen bu tavrınızdan vazgeçip ilçemiz için bir şeyler üretmeye çalışın. Artık insanların karşısına düzgün iddialar ile çıkın. Savcılığa suç duyurusunda bulundunuz. Savcılık konuyu İçişleri Bakanlığı'na taşıdı. Samsun Valiliği 2 raportörü bu iddiaları incelemek üzere görevlendirdi ve iki ay boyunca inceleme yapıldı. Sonuç olarak hiçbir suç unsuruna rastlanmadığı yönünde karar alındı ve İçişleri Bakanlığı soruşturmaya gerek olmadığını açıkladı. Sürekli olarak meclisi geriyorsunuz. Lütfen bana olan kişisel kininizi meclise taşımayın. Gelin birlikte ortak projeler yapalım, siz de artık yapıcı olun" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Meclisi'nde ayrıca, terör saldırılarında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Ankara'da yaşanan patlama sonucu hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Başkan Taşçı, teröre ve teröre destek verenlere tepki gösterdi. Başkan Taşçı, saygı duruşunun ardından meclis üyelerinden, terör saldırılarında hayatlarını kaybedenler için Fatiha suresini okumalarını istedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'dan Tüfek'e Tepki içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0