SAMSUN

Taşçı'dan Tohumlu Kalem

 
 340
Taşçı'dan Tohumlu Kalem - Yeşil Adım projesi ile ilçenin daha yeşil hale gelmesi için düğmeye basan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şimdi de hazırlattığı tohumlu kalemler ile herkesi 'bir dikili ağaç' sahibi yapmayı hedefliyor
Bafra Haber

 |  - Yeşil Adım projesi ile ilçenin daha yeşil hale gelmesi için düğmeye basan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şimdi de hazırlattığı tohumlu kalemler ile herkesi 'bir dikili ağaç' sahibi yapmayı hedefliyor

Atakum ilçesinin daha yeşil bir hale gelmesi için farklı projeler hayata geçiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dağıttığı tohumlu kalemler ile çalışmalarına hız kazandırdı. Geri dönüşümlü kalemlerin üst kısmında 3 adet karaçam tohumu olduğunu belirten Başkan Taşçı, "Çalışmalarımızdaki amacımız gelecek nesillere daha yeşil bir Atakum ilçesi bırakmak. Bunun için de üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçınmıyoruz" dedi.

YEŞİL ODAKLI PROJELERE DEVAM

Atakum İlçesinde hayata geçirdikleri 'yeşil' ağırlıklı projelerde dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hem mevcut yeşil alanların korunması hem de yeni yeşil alanların ilçemize kazandırılması için çaba içerisindeyiz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz 'Yeşil Adım' projesi ile yeni yapılan binaları hedef kitle seçtik. Yeni binalarda daire ve dükkan sayısı kadar fidan dikmeyenlere iskan vermiyoruz. Öte yandan eski yapılarda oturan vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bahçelerine fidanlar dikiyoruz. Çalışmalarımızdaki amacımız gelecek nesillere daha yeşil bir Atakum İlçesi bırakmak. Bunun için de üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçınmıyoruz" diye konuştu.

YEŞİL TUTKUSU

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, elinden düşürmediği tohumlu kalemlerden bahsederek, "Geri dönüşümlü kalemler hazırlattık. Bu kalemlerin üst kısmında küçük bir hazne var. Bu hazne içerisinde ise 3 adet karaçam tohumu var. Etkinliklerimizde, ziyaretlerimizde ya da bize yapılan ziyaretlerde bu kalemleri hediye ediyoruz. Kısa sürede büyük ilgi gören kalemlerin etkisini kısa vadede göremesek bile yıllar sonra o tohumların fidana, fidanların ise ağaca döndüğünü göreceğiz. Yeşile olan tutkumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Atakum'da herkesin bir dikili ağacı olacak" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'dan Tohumlu Kalem içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0