SAMSUN

Taşçı'dan Mahalle Ziyaretleri

 
 181
Taşçı'dan Mahalle Ziyaretleri - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi

Çakırlar Mahallesi'nde incelemelerde bulunana ve sürdürülen çalışmalar ile gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarının güzelleştirilmesinin turizme de ciddi bir katkı sağlayacağını belirtti. Çakırlar Mahallesi Muhtarı İlhami Deniz ise Başkan Taşçı'ya çalışmalardan ve projelerden dolayı teşekkür etti.

Mahallelere yönelik kapsamlı çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinde köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanları muhteşem güzelliklere sahip. Bu alanların daha da güzelleştirilmesi bizim için son derece önemli. Bu anlamda mahallelerimizin eksiklerini tespit etmeye, bu tespitler doğrultusunda geniş kapsamlı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Yollarını hızla yaptığımız, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürdüğümüz bu mahallelerimize ayrıca köy konakları kuruyoruz. Birçok farklı proje ile güçlendirdiğimiz bu çalışmaların sonucunda hem uzak mahallelerimizi hizmetle buluşturuyoruz hem de ilçemizdeki turizm atağı için önemli bir adım atmış oluyoruz" dedi.

"HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞEN MAHALLELER"

İncelemede bulunduğu Çakırlar Mahallesi'nde eksiklerin giderilmeye başladığını kaydeden Başkan Taşçı, "Çakırlar Mahallesi için düğmeye bastık. Öncelikle köy konağı yapımı için çalışmalarımıza başladık. Öte yandan mahallemizin yollarını yapıyoruz, eksiklerini ivedi şekilde gideriyoruz. Ayrıca mahallemizde kurduğumuz hayır çarşısı ile gönül köprümüzü daha güçlü hale getirdik. Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirme hedefimize adım adım ilerliyoruz. Bu anlamda da muhtarlarımızla işbirliği içerisinde, vatandaşlarımızın düşüncelerine önem vererek hareket ediyoruz. Her geçen gün daha da güzelleşen Atakum, değişimini ve gelişimini hızlı bir şekilde sürdürecek" şeklinde konuştu.

Atakum Belediyesi'nin çalışmaları ve Başkan Taşçı'nın duyarlılığı karşısında memnun olduklarını kaydeden Çakırlar Mahallesi Muhtarı İlhami Deniz, "Mahallemiz bu hizmetlerle daha da güzelleşiyor. Özellikle köy konağı projesi bizi son derece mutlu etti, heyecanlandırdı. İnanıyorum ki bu çalışma hızı ve düzeni ile mahalleler de aynı doğrultuda daha da güzelleşecektir" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'dan Mahalle Ziyaretleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0