SAMSUN

Taşçı'dan 'Güç' Çağrısı

 
 53
Taşçı'dan 'Güç' Çağrısı - AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Partinin daha da güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir
Bafra Haber

 |  - AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Partinin daha da güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir

7 Haziran'da AK Parti'nin gücüne güç katalım" dedi.

AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda Mimar Sinan Mahallesi'ndeki AK Parti'liler bir araya geldi. AK Parti Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit ile AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan'ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakini ve partili katıldı.

"SANDIKTAN YİNE AK PARTİ İKTİDARI ÇIKACAK"

AK Parti'nin iktidarı döneminde hem yerel hem de genel anlamda yaşanan gelişime dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Parti iktidarı döneminde hem yerel yönetimlerde hem de genel idarede yaşanan gelişim ve değişim süreci ortadır. Yarınlarından umutsuz hale gelmiş bir milletin yürek yüreğe vererek kurduğu AK Parti ile halkımız artık yarınlarına daha umutla ve heyecanla bakıyor. İstikrarın sürmesi, ülkemizin hem iç hem de dış politikada yakaladığı gücün devam etmesi 7 Haziran seçimleri son derece önemlidir. Milletimiz kendi kurduğu AK Parti'ye desteğini yine verecek. Bundan önceki seçimlerin tümünde olduğu gibi sandıktan yeniden AK Parti'nin yani milletin iktidarını çıkartacaktır" diye konuştu.

"ÜLKEMİZ, ŞEHRİMİZ, İLÇEMİZ DAHA DA GÜÇLENECEK"

AK Parti iktidarının güçlenmesinin Türkiye'nin güçlenmesi, Türkiye'nin güçlenmesinin ise Samsun ve Atakum'un güçlenmesi anlamına geldiğini kaydeden Başkan Taşçı, "Seçimlere az bir süre kaldı. Ülkemizin 2023 hedeflerinin gerçek olması için son derece önemli olan seçimde AK Parti'nin daha da güçlü olması gerekmektedir. Bu anlamda herkese büyük görev düşüyor. AK Partinin güçlenmesi demek ülkemizin güçlenmesi demek. Ülkemizin güçlenmesi demek şehrimizin ve ilçemizin güçlenmesi demektir. Bu anlamda AK belediyecilik adına ortaya koyduğumuz büyük ve önemli çalışmalarda bizim en büyük destekçimizin AK Parti iktidarı olduğunu unutmayın. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyen herkes bu seçimde oyunu AK kadrolara verecektir" şeklinde konuştu.

"KARANLIKTAN AYDINLIĞA TÜRKİYE"

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin konuşmasında 7 Haziran seçimi önemine dikkat çekerek, "Her seçimin bir önemi, bir farklılığı vardır. Ancak 7 Haziran seçimi geride bıraktığımız tüm seçimlerden daha önemlidir, daha farklıdır. Karanlıktan aydınlığa doğru hızlı bir çıkış içerisinde olan ülkemizin gücüne güç katmak için AK Parti iktidarı en doğru tercih olacaktır. Teşkilatlarımıza büyük iş düşüyor. Önümüzdeki bu kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve sandıklardan yeniden tek başına iktidar olan bir AK Parti için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZ CEVAPLARINI VERECEK"

Türkiye'nin hızlı bir şekilde güçlenmesini ve büyümesini istemeyenler olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan şöyle konuştu: "Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde yaşadığı büyüme, dış politikada kazandığı güç ortada. Bu gücün artmasını, ülkemizin güçlenmesini ve büyümesini istemeyenleri biliyorsunuz. Onların hesaplamadığı bir şey var ki o da milletimizin gücüdür. Türk milleti onlara asla müsaade etmemiştir ve etmeyecektir. Şimdi bir seçim sürecindeyiz. Seçim öncesi halkımıza bakıyorum ki herkes kararını vermiş. Halkımız heyecan ve sabırsızlık içerisinde 7 Haziran seçimini bekliyor. O gün geldiğinde milletimiz, ülkemizin güçlenmesini istemeyenlere sandıkta cevabını verecek."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'dan 'Güç' Çağrısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0