SAMSUN

Taşçı: "Engel Olamayacaksınız, Hastane Açılacak"

 
 388
Taşçı: "Engel Olamayacaksınız, Hastane Açılacak" - Muhtarlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemize resmi bir hastane kazandırılmasına engel olmak isteyenler var
Bafra Haber

 |  - Muhtarlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemize resmi bir hastane kazandırılmasına engel olmak isteyenler var

Biz onlara pabuç bırakmayacağız. Sağlık Bakanımızdan söz aldık. Hastane açılacak" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal ile tüm mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltıda Başkan Taşçı, ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan ve hayata geçirilen projelerden bahsetti.

Atakum ilçesinin öncelikli eksikliklerinin giderilmesi noktasında ciddi bir mücadele içerisinde olduklarına dikkat çeken Başkan İshak Taşçı, ilçenin resmi bir hastaneye sahip olmasına engel olmak isteyenler olduğunu söyledi. Başkan Taşçı, "Atakum ilçesinin hedeflediğimiz noktaya ulaşması için öncelikle eksiklerinin giderilmesi gerekiyor. Biz bu eksiklerin tespiti ve bir an önce giderilmesi için mücadele içerisindeyiz. İlçemizin en önemli eksiklerinden birisi de resmi bir hastanenin olmayışıdır. Bu eksiklikten hareketle resmi bir hastanenin ilçemize kazandırılması için biliyorsunuz ki düğmeye bastık. Ancak gelinen noktada halkımızın bu anlamdaki talebi ve bizim mücadelemiz birilerini çok rahatsız etti. İlçemize hastane kazandırılmaması için kendini paralayanlar var. Vatandaşın, devletin sağlık hizmetlerinden yararlanmasına engel olmak isteyenler kesinlikle bu millete ihanet içerisindedir. Ama biz onlara pabuç bırakmayacağız. Kimse kendisini devletten, milletten büyük ve önemli görmesin" diye konuştu.

BAKANDAN SÖZ ALINDI

Atakum ilçesine resmi bir hastane yapılması noktasında Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerin gerçekleştirildiğini ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan söz alındığını açıklayan Başkan Taşçı, "Hastanenin ilçemize kazandırılmasına engel olmak isteyenleri AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'e bildirdik. Kendisi konuyla bizzat ilgilenerek Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na aktardı. Engellemelerden, çıkan çatlak seslerden Sağlık Bakanımıza bahsederek bir an önce Atakum ilçesine hastane kazandırılması talebinde bulunduk. Bakanımız bu talebimize destek vererek en kısa sürede hastane eksikliğinin giderilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Buradan açık bir şekilde dile getiriyorum. Atakum halkı, devletin sağlık hizmetlerinden kendi ilçesinde faydalanacak. Ben Atakumlulara söz verdim ve bu sözümü tutmama kimse engel olamayacak" şeklinde konuştu.

Atakum ilçesinde gerçekleştirilen diğer çalışmalardan ve hayata geçirilmeye hazırlanan projelerden de bahseden Başkan Taşçı, "Rutin belediyecilik çalışmalarında hızlı bir tempo ile tüm ilçemizi kapsayan bir anlayışla hareket ediyoruz. Bunun en yakın şahitleri ve en büyük destekçileri muhtarlarımız. Projeler noktasında özellikle 2016 yılının ikinci yarısı ve 2017 yılı ilçemizin altın dönemi olacak. Büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Atakum ilçesinin değişimi ve gelişimi hızla sürüyor. Öyle ki Atakum, Türkiye'nin yıldızı olma yolunda koşuyor" ifadelerini kullandı.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal da yaptıkları konuşmalarda Atakum ilçesindeki değişim ve gelişimden bahsetti. Kaymakam Bakoğlu ve Başkan Taşçı toplantı sonrasında tüm muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı: "Engel Olamayacaksınız, Hastane Açılacak" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0