SAMSUN

Taşçı: "En Büyük Destekçimiz Halkımız"

 
 195
Taşçı: "En Büyük Destekçimiz Halkımız" - Hayır Çarşısı'nın 10
Bafra Haber

 |  - Hayır Çarşısı'nın 10

mağazasını Çatalçam Mahallesi'nde hizmete açan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "En büyük destekçimiz halkımızdır. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Biz de bu güvene layık olmak için çalışıyoruz" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mağazasını Çakırlar Mahallesi'nde hizmete açtı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'in yanı sıra Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Çakırlar Mahallesi Muhtarı İlhami Deniz'in de katıldığı açılışta konuşan Başkan Taşçı, çalışmalarındaki en büyük destekçinin halk olduğunu belirtti.

Gerçekleştirdikleri çalışmalarda ve hayata geçirdikleri projelerde en büyük destekçilerinin halk olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İçimizde bitmek tükenmek bilmeyen bir hizmet aşkı var. Bu aşk ile çalışmalarımızı sürdürüyor, halkımızın yaşamını kolaylaştıracak projelerle yolumuza devam ediyoruz. Hayır Çarşısı ile başlattığımız yardımlaşma hareketimiz büyüyor. Öte yandan yakında hayata geçireceğimiz kapsamlı projelerle ilçemizi değiştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken de en büyük destekçimiz halkımızdır. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Biz de bu güvene layık olmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

"KÖY KONAĞI YAPILACAK"

Atakum ilçesinde sürekli artan nüfusa dikkat çeken Başkan Taşçı, "Rutin belediyecilik hizmetlerinde önemli mesafeler kat ettik. Karadeniz Bölgesi'nin yaşam merkezi haline gelen Atakum ilçesinde bu durumu sürekli artan nüfustan da görüyoruz. Şehrimizin önemli ilçelerinden Yakakent'in nüfusu 9 bin civarında. Atakum İlçesinin nüfusuna her yıl bir Yakakent ilçesi kadar nüfus ekleniyor. Büyüyoruz, değişiyoruz ve gelişiyoruz. Bugün burada Hayır Çarşısı açılışını gerçekleştirdiğimiz mahallemizde en kısa sürede bir köy konağı olacak. Bunun da sözünü veriyorum, önümüzdeki ay çalışmalarına başlanacak" şeklinde konuştu.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında Başkan Taşçı'nın önemli çalışmalara imza attığından bahsederek, "Birbirinden önemli çalışmalar ve sağlam projelerle örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Başkan Taşçı, AK belediyeciliği en iyi şekilde temsil ediyor. Yıllardır aşılamayan sorunları aşan, engelleri ortadan kaldıran bu anlayışın destekçisiyiz" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı: "En Büyük Destekçimiz Halkımız" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0