SAMSUN

Taşçı: "Çiğ Yemedik Ki Karnımız Ağrısın"

 
 495
Taşçı: "Çiğ Yemedik Ki Karnımız Ağrısın" - CHP'li meclis üyeleri tarafından hakkında bulunulan suç duyurusunda, 'suç unsuru teşkil etmediğinden, soruşturmaya gerek olmadığı' yönünde karar çıkan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın" dedi
Bafra Haber

 |  - CHP'li meclis üyeleri tarafından hakkında bulunulan suç duyurusunda, 'suç unsuru teşkil etmediğinden, soruşturmaya gerek olmadığı' yönünde karar çıkan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın" dedi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı hakkında CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından cumhuriyet savcılığına başvurularak yapılan suç duyurusu, İçişleri Bakanlığı ve Samsun Valiliği'nin incelemesinin ardından, suç unsuru teşkil etmediği gerekçesiyle soruşturmaya gerek olmadığı yönünde karar çıktı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 'görevi kötüye kullandığını' iddia ederek cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerin ardından Başkan Taşçı'nın 'görevi kötüye kullanma suçu işlemediği ve suç unsuru olmadığı için soruşturmaya gerek olmadığı' yönünde karar çıktı.

Bakanlığın ve Valiliğin söz konusu incelemeleri sırasında açıklama yapmaktan özenle kaçındığını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Göreve geldiğim günden itibaren şeffaflığa, adalete ve eşitliğe son derece önem verdim. CHP'li meclis üyeleri de bunu yakından gördükleri halde, sırf siyaset adına böyle bir suç duyurusunda bulundu. Ancak şükür ki ülkemizde adalet sistemi onların hayal ettiği gibi çamur at izi kalsın mantığıyla işlemiyor. İçişleri Bakanlığı'nın ve Samsun Valiliği'nin, soruşturma talebinin ardından yaptığı incelemelerde 'herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı ve bu nedenle soruşturmaya gerek olmadığı' yönünde kararın alındığını öğrendik. Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın" diye konuştu.

Atakum Belediyesi'nde adaletsiz hiçbir işe imza atmadıklarını ve atmayacaklarını kaydeden Başkan Taşçı, CHP'li meclis üyelerine de göndermede bulunarak, "Bugüne kadar hiçbir adaletsiz işe imza atmadım, atmayacağım da. Kendimi, halkına hizmete adamış, bu uğurda gecesine gündüzüne katmaktan çekinmeyen bir belediye başkanıyım. Siyaset yapmak ayrı, halkına en iyi hizmeti sunmaya kendisini adamış bir insanı karalamaya çalışmak ayrı. Bu ikisini birbiriyle karıştıranların siyasi çerçevelerinin ne kadar dar olduğunu bir kez daha görmüş olduk. CHP'li meclis üyelerimize de açık bir davette bulunuyorum. Bırakın bu kirli siyaseti de gelin halkımıza sunduğumuz birbirinden önemli çalışmalara, projelere destek verin. Halk sizi karalama kampanyaları yürütün diye değil, hizmet edin diye o görevlere getirdi" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı olarak seçilmeden önce Atakum halkının karşısına projeler çıktığının altını çizen Başkan Taşçı şunları kaydetti: "Ben verdiğim sözlerin, güzel ilçemiz ve halkımız için yapacaklarımız için büyük bir çaba içindeyim. Bu uğurda ne gecemiz var ne de gündüzümüz. Her anımız bu heyecanı yaşayarak geçiyor. Ancak üzülerek ifade etmek zorundayım ki Atakum Belediyesi CHP Meclis üyelerinin ne hizmet ne de projeyle alakaları yok. Henüz Atakum için sundukları bir proje yok. Var olan bir proje veya hizmete destekleri yok. Biz siyasi kimliklerimizle seçilmiş olabiliriz ama görev başladığı anda rozet çıkar ve geriye sadece Atakum Belediyesi ve Atakum halkının menfaatleri kalır. Kim ki kendi menfaatini hizmet üretmek için geldiği halktan ve hizmetten önce görüyorsa vicdanlarıyla baş başadır. Biz ne soruşturmadan ne de mahkemeden kaçmadık. Onlar kendilerine neyi yakıştırıyorsa yapmaya devam etsinler. Biz üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı: "Çiğ Yemedik Ki Karnımız Ağrısın" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0