SAMSUN

Taşçı Projeleri Anlattı

 
 216
Taşçı Projeleri Anlattı - Cumhuriyet Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halkımıza soruyor, fikir paylaşımında bulunuyor ve ortak akıl çerçevesinde projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halkımıza soruyor, fikir paylaşımında bulunuyor ve ortak akıl çerçevesinde projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhuriyet Mahallesi esnafıyla bir araya gelerek çalışmalardan ve projelerden bahsetti. Atakum ilçesinde rutin belediyecilik çalışmalarını yapmanın yeterli olmayacağını ifade eden Başkan Taşçı, "Rutin belediyeciliğe ek olarak sosyal belediyeciliği de başarılı bir şekilde yapmak için durmadan çalışıyoruz, üretiyoruz" dedi.

Atakum ilçesinde herkesi yakından ilgilendiren ve hayatın her alanına hitap eden çalışma ve projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türkiye'nin göz bebeği bir Atakum ilçesi için adeta soluksuz çalışıyoruz. Rutin anlamda ilçemizin eksiklerini gideriyor, temel belediyecilik adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ama Atakum gibi önemli bir ilçede rutin belediyecilik yapmak yeterli olmaz. İlçemizin değerine değer katacak çalışmalar yapmak, projelere imza atarak sosyal belediyeciliği de başarılı bir şekilde ortaya koymak gerekir. Bu düşünceden hareketle projelerimizi üretiyor, hayata geçiriyoruz. Projeleri belirlerken çıkış noktamız ise kesinlikle Atakum halkı oluyor. Soruyor, fikir paylaşımında bulunuyor, ortak akıl çerçevesinde projelerimizi hayata geçiriyoruz. Sadece bir kesime ya da bir mahalleye değil, tüm ilçemize yönelik bu projelerimizde herkesi yakından ilgilendiren ve hayatın her alanına hitap eden bir anlayış sergiliyoruz" diye konuştu.

Atakum ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Taşçı, "Seyir Terası projesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi, en kısa sürede başlıyoruz. İlçemizde bir devlet hastanesi olmaması en büyük eksiklerdendi ki o eksiklikte en kısa sürede giderilmiş oluyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini ilçemize çekecek olan Akvaryum Park ve Osmanlı Hamamlarını da en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Mevlana Spor Tesisleri projemiz tamamlanmak üzeredir. Aynı şekilde Hobi Bahçelerinin birinci etabı tamamlandı. Kilitli Parke Taşçı Fabrikası tam donanımlı bir hale getirilerek önemli bir üretim alanı oluşturuldu. Daha çok sayıda çalışmamız ve projemiz var. 55'te 55 projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve esnafla projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kahvaltılı buluşma programının ardından uzun süre esnafla sohbet etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı Projeleri Anlattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0