SAMSUN

Taşçı, Öğrencileri Ağırladı

 
 134
Taşçı, Öğrencileri Ağırladı - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Seyfi Demirsoy İlkokulu, Bayındır İlkokulu ve Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Seyfi Demirsoy İlkokulu, Bayındır İlkokulu ve Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı

Okulların yöneticileri, öğrencileri ve okul aile birlikleriyle sohbet eden Başkan Taşçı, kendisine yöneltilen talepleri dinledi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Taşçı, minik ziyaretçilerine satranç takımı hediye etti.

Eğitime önem verdiklerini ve bu önemden hareketle üzerlerine düşen hiç bir görevden kaçınmadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Göreve geldiğimiz günden bu yana okullarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile de ortaklaşa sürdürülen faaliyetler kapsamında ilçemizdeki okulların fiziksel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Ülkelerin artık eğitim seviyelerini yarıştırdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İletişim ve teknolojinin sürekli geliştiği günümüzde en önemli güç eğitim seviyesidir. Çocuklar ne kadar okursa, araştırır ve bilgi sahibi olursa ülkemiz de o kadar güçlenir" diye konuştu. Başkan Taşçı kendisine ziyarete gelen okulların öğrencilerine de, "Daha çok okuyun, araştırın, bilgi sahibi olun. Ülkemizin yarınları sizlersiniz" diye tavsiyede bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı, Öğrencileri Ağırladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0