SAMSUN

Tarım İl Müdürü Balık Avına Çıktı

 
 216
Tarım İl Müdürü Balık Avına Çıktı - Canik Balıkçı Barınağı'nı ziyaret eden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven, tekneler ile balık avına çıktı
Bafra Haber

 |  - Canik Balıkçı Barınağı'nı ziyaret eden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven, tekneler ile balık avına çıktı

Canik Balıkçı Barınağı Modernizasyon Projesi kapsamında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği, barınak üst yapısında mevzuatlara aykırı inşa edilen 138 adet betonarme kulübe yıkılarak, yerine balıkçılar için sosyal tesisler, ağ kurutma sahası inşa edilecek ve barınak karasal alanın peyzaj düzenlemesi çalışması yapılıyor.

Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven ile Canik İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Galip Baykal, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle projelendirilerek yapımına başlanılan Canik Balıkçı Barınağı'na ziyarette bulundular. Yapılan bu ziyarette barınakta bulunan balıkçılara; Bakanlıkların Kuruluş ve Görev Esasları Hakkında 3046 sayılı Kanun'un 37. maddesi ile 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu hakkında bilgi verildi.

Akabinde balıkçı teknesiyle denize açılarak avcılık usulleri, av, tür, boy ve zaman yasakları hakkında balıkçılar bilgilendirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tarım İl Müdürü Balık Avına Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0